Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenija
Povratak na članak

Vozač koji je na pješačkom prijelazu ubio trudnicu osuđen na osam godina zatvora

Obijesni vozač se na prijelazu za pješake svojim automobilom u punoj brzini zaletio u 27-godišnju trudnicu u visokom stadiju trudnoće i njenog psa

Komentari 2

MX
Mister X
22:06 15.02.2019.

Bijeda primitivna ideja od komentara #nepokojebljivi" .... ... Mladić sa manje razuma i odgoja , odgovornosti možda ? . Je imao nesreču kroz nešromišljenost bahatost i nezanje neiskustvo . Žrtva je imala strahoviti peh da se luđak pojavio te sekundende ne vodeči računa o ljudima o životima drugih .Unipštio je živote ne namjerno nehetice . I sada za tu glupost i nesretnu slučajnost da se žrtva pojavila tu gdje joj zakon dozvoljava i prometni znak garantira slobodni prolaz . Počinitelj krivac plača svoj grijeh tom kazanom ljepi dio mladosti svoga života provodi u zatvoru ljeta zime proljeća godine .. Bez žene svoga djeteta roditelja prijatelaja i slobode da se barem malo vozi ili popije čašisu vina piva... Stzrahota za familjiu stradalih a i familiju počinitelja na drugi način ...

VL
NE
Nepokolebljiv
14:55 15.02.2019.

Drugi puta kada mu se prohtije ubiti koga autom doci ce u hrvatski Balkanistan, zadovoljiti potrebu za ubistvom, te ako mu se ponesreci biti slucajno osuden trenirat ce golf ili malo unaprijediti fizicku kondiciju u teretani nekoliko mjeseci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.