Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je na meti

Vozač kamiona zaspao na odmaralištu, nevjerojatno što su mu lopovi ukrali

kamion
Foto: Getty Images
1/3
08.11.2019.
u 09:17

Između 1 sat u noći i 6.30 vozaču kamiona nestala je vrijedna roba iz prikolice

Bizarna krađa dogodila se još u rujnu u Engleskoj, a policija iz Northamptonshirea sada traga za lopovima koji su iz prikolice kamiona ukrali igračke za seks vrijedne čak milijun funti (oko 8,6 milijuna kuna).

Vozač je, naime, robu prevozio iz Felixstowea u Kettering kada je na putu stao na odmaralište kako bi se odmorio. Dogodilo se to 18. rujna, a između 1 sat u noći i 6.30 nestala mu je vrijedna roba iz prikolice kamiona koju je trebao dostaviti u tvrtku Rocks-Off Ltd, piše Metro.

S obzirom na to da je riječ o vrijednoj robi i velikoj količini, sumnja se da su kradljivci samo pretovarili igračke za seks iz jedne prikolice u drugu i dali se u bijeg.

– U vremenu između 1 i 6.30 sati provaljeno je u prikolicu i ukradena je roba vrijedna milijun funti – objavila je policija i zamolila sve koji imaju informacije da im se jave.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:28 08.11.2019.

Delboy Trotter

DU
Deleted user
11:48 08.11.2019.

Sve te igracke stuzu uskorou hrvatske trgovine. Akcija, izvolite!

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:39 08.11.2019.

Hm, ovdije nitko ne piše zašto nam se serviraju nebitne vijesti iz Engleske. Da je bilo iz Srbije, svi bi se digli na zadnje noge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije