Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO PJEŠAKA I USMRTIO GA
Povratak na članak

Vozač kamiona sam se javio policiji kada je shvatio što je učinio

Policija je jutros oko 3.40 sati primila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe, a šest sati kasnije javio se vozač

Komentari 9

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
20:53 23.01.2020.

Kako čovjek može biti optužen za nepružanje pomoći ako nije niti znao da je usmrtio nekoga. Čim je shvatio da bi to mogao biti on, javio se policiji pa na koji onda način može biti optužen za nepružanje pomoći? Jeli možda optužen i za bijeg s mjesta nesreće?

VL
HE
herojulice
10:15 24.01.2020.

Nemam više snage. Djeco, kupujte kartu u jednom smjeru. Zadnjega bih molio neka ugasi svjetlo, nismo zaslužili vlastitu državu.

VL
DU
Deleted user
21:36 23.01.2020.

"Najvjerojatnije" !? znaci i sam nije siguran u sto je udario. Treba najprije utvrditi sve cinjenice .

VL
IV
ivanbalic
06:36 24.01.2020.

Zar zaista neko vjeruje,da doticni ni je vidio sta je udario na cesti,pa covjek je velicina od M 1,50-1,90 ,pa to se mora vidjeti,jedino,ako je piso SMS-ve,ili telefoniro,ili bio pijan,a sve se da brzo prekontorlirati,ako policija ima volju za tim,mozdada je otiso doma,damu djeca obrisu telefonske poruke i pozive,ili trejznje uz kupusov rasol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.