Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO PJEŠAKA I USMRTIO GA

Vozač kamiona sam se javio policiji kada je shvatio što je učinio

nesreća
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija
23.01.2020.
u 20:25

Policija je jutros oko 3.40 sati primila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe, a šest sati kasnije javio se vozač

Nakon što je na kolniku državne ceste od Dubrave prema Čazmi pronađeno tijelo muškarca, u policiju je u četvrtak došao 54-godišnji vozač koji je priznao da je upravljajući teretnim vozilom najvjerojatnije on udario pješaka.

Policija je jutros oko 3.40 sati primila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe. Policijski službenici su izišli na mjesto nesreće i potvrdili da je na kolniku tijelo 47-godišnjaka za kojeg su već u tom trenutku posumnjali da je nastradao zbog posljedica prometne nesreće.

Prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka, te je o toj prvoj informaciji putem medija upoznata javnost.

Šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, a koji je temeljem informacije objavljene u medijima o toj prometnoj nesreći shvatio da je, dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u to vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je tijelo pronađeno na kolniku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, a zbog čega će protiv njega biti podignuta kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći te će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Komentara 9

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
20:53 23.01.2020.

Kako čovjek može biti optužen za nepružanje pomoći ako nije niti znao da je usmrtio nekoga. Čim je shvatio da bi to mogao biti on, javio se policiji pa na koji onda način može biti optužen za nepružanje pomoći? Jeli možda optužen i za bijeg s mjesta nesreće?

HE
herojulice
10:15 24.01.2020.

Nemam više snage. Djeco, kupujte kartu u jednom smjeru. Zadnjega bih molio neka ugasi svjetlo, nismo zaslužili vlastitu državu.

DU
Deleted user
21:36 23.01.2020.

"Najvjerojatnije" !? znaci i sam nije siguran u sto je udario. Treba najprije utvrditi sve cinjenice .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije