Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio nadzor
Povratak na članak

Vozač iz Srbije zabio se u ogradu na autocesti, jedan ozlijeđen

Za upravljačem peugeota 206 srbijanskih registracija nalazio se 32-godišnji B.G. iz Zemuna koji je zbog neprilagođene brzine kišnim uvjetima na cesti izgubio nadzor nad vozilom.

Komentari 5

VI
Vito
11:54 19.09.2010.

Račun za nastalu štetu odmah proslijediti obiteljima, a kad plate predati im meso i kosti.

VL
OB
-obrisani-
14:00 19.09.2010.

Hajde neka mi moderator ovog objasni (moze i na privatnu postu, najlepse ga molim) po kojim kriterijumima on moderise ovaj forum ovde. Bilo bi korisno da to znamo jer ako ovakva bljuvotina moze da ostane neobrisana, kad on uopte intervenise? Ovo sto je napisao ovaj nesretnik koji se potpisuje sa Vito treba obrisati i zbog vite samog, a i, naravno, zbog svih drugih posetilaca ovog sajta jer svakog normalnog coveka, kad to procita, tera na povracanje. To nije ni politika, to nije ni misljenje, to nije nista. To je namenjeno samo da coveku zgadi nedeljni rucak i celi nedeljni dan.

VL
Avatar ivek
ivek
18:50 19.09.2010.

tesko je snjima izac na kraj... srbi su naucili unistavat imovinu HR..

VL
BE
beppi
19:25 19.09.2010.

Pa mislim da se preda racun osiguranju ?

VL
OB
-obrisani-
19:07 27.09.2010.

Pa taj Cedo je poznavao put,posto je sigurno iz te okolice!!!! Pa onda kako je mogao naletjeti na ogradu? Ha,ha,ha,ha. Pa sigurno AUTOCESTA nije bila gotova kad je on pobjegao u TRAKTORIJADI sad se vraca sa PEUGETOM 206!!!!Dali je imao osiguranje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.