Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio nadzor

Vozač iz Srbije zabio se u ogradu na autocesti, jedan ozlijeđen

ocevid
Marko Čuljat/VLM
19.09.2010.
u 11:20

Za upravljačem peugeota 206 srbijanskih registracija nalazio se 32-godišnji B.G. iz Zemuna koji je zbog neprilagođene brzine kišnim uvjetima na cesti izgubio nadzor nad vozilom.

U prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Gospića teško je ozlijeđena jedna osoba koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Gospić. Radi se o 61-godišnjem M.G.,  državljaninu Hrvatske i Srbije, suvozaču iz automobila koji se jučer oko podne zabilo u zaštitnu ogradu.

Za upravljačem peugeota 206 srbijanskih registracija nalazio se 32-godišnji B.G. iz Zemuna koji je zbog neprilagođene brzine kišnim uvjetima na cesti izgubio nadzor nad vozilom nakon čega je došlo do zanošenja automobila. Vozilo je prednjim dijelom udarilo u dvostruku zaštitnu metalnu ogradu. Od udarca dijelovi automobila te prtljaga iz automobila rasula se po autocesti, a na njih je  naletio 26-godišnji vozač L.P. iz Zadra.

30-godišnja M.Ć., također državljanka Srbije, zadobila je lakše ozljede. Vozači su alkotestirani te je utvđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola, izvijestila je Ličko-senjska policija.

Ključne riječi

Komentara 5

VI
Vito
11:54 19.09.2010.

Račun za nastalu štetu odmah proslijediti obiteljima, a kad plate predati im meso i kosti.

OB
-obrisani-
14:00 19.09.2010.

Hajde neka mi moderator ovog objasni (moze i na privatnu postu, najlepse ga molim) po kojim kriterijumima on moderise ovaj forum ovde. Bilo bi korisno da to znamo jer ako ovakva bljuvotina moze da ostane neobrisana, kad on uopte intervenise? Ovo sto je napisao ovaj nesretnik koji se potpisuje sa Vito treba obrisati i zbog vite samog, a i, naravno, zbog svih drugih posetilaca ovog sajta jer svakog normalnog coveka, kad to procita, tera na povracanje. To nije ni politika, to nije ni misljenje, to nije nista. To je namenjeno samo da coveku zgadi nedeljni rucak i celi nedeljni dan.

Avatar ivek
ivek
18:50 19.09.2010.

tesko je snjima izac na kraj... srbi su naucili unistavat imovinu HR..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije