Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Vozač golfa preminuo za volanom i ostao zarobljen u svom automobilu

prometna (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
29.10.2010.
u 22:18

Mile C. (50) iz Prespe iz nepoznatog je razloga svojim golfom prešao u suprotni trak i prvotno udario u ford transit, a potom i kamionet Iveco, a što je za njega bilo kobno

BJELOVAR – U teškoj prometnoj nesreći na državnoj prometnici Bjelovar – Daruvar u sudaru WV golfa i kamioneta Iveco sinoć je oko 21,10 sati stradala jedna osoba, a riječ je o 50-godišnjem vozaču golfa Mili C. iz Prespe. U stravičnom sudaru vozač golfa preminuo je na mjestu tragedije, pri čemu je ostao zarobljen unutar vlastita automobila. Alarmirani žurnim pozivom službe 112 na mjesto nesreće stigli su djelatnici javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, te tim Hitne pomoći, a koji je imao vezane ruke, zbog spoznaje da su vatrogasci prvotno morali rezati lim i osloboditi prostor za izvlačenje beživotnog tijela.

Do nesreće je došlo nakon što je Mile C. sa svojim golfom vozeći se u pravcu Severina, iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i prvotno bočnim krajem udario u ford transit, a potom i teretni automobil Iveco, što je za njega bilo kobno. Naime, golf i iveco su završili u dubokom putnom jarku, pri čemu je Mile C. preminuo na mjestu nesreće, dok je 48-godišnji vozač iveca lakše ozlijeđen.

Ovo je 18. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tintilinic100
17:57 30.10.2010.

Eh Mile je zaspao??:(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije