Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća kod Svete Helene

Vozač BMW-a se kaje. Odvjetnik: Cijela njegova obitelj potresena je ovim događajem

Vozač sv. Helena
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
17.07.2019.
u 14:19

Odvjetnik je kazao da se njegov branjenik protekla dva mjeseca liječio na Rabu

Vozač BMW-a koji se prošli tjedan zabio u automobil na naplatnim kućicama Sveta Helena bio je pod utjecajem droge i lijekova. Određeno mu je mjesec dana istražnog zatvora te je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu. Troje članova obitelji iz automobila u koji se zaletio teško su ozlijeđeni.

Odvjetnik Marino Hrain iz Varaždina koji je preuzeo obranu osumnjičenog očekuje da se utvrde sve okolnosti i točni razlozi nastanka nesreće, piše eMedjimurje.

"Istražne radnje se provode, ali neovisno o njihovim rezultatima moj branjenik se iskreno kaje i duboko žali zbog događaja. Potresen je prouzročenim posljedicama i odmah nakon prvotnog šoka, u dva dana kad je bio kod kuće prije nego što mu je određen istražni zatvor, uputio je pismo isprike i žaljenja članovima ozlijeđene obitelji. Jednako tako i cijela njegova obitelj potresena je ovim događajem i sve njihove misli usmjerene su na što brži oporavak ozlijeđenih", kaže odvjetnik.

Novinari eMedjimurja pitali su ga kako komentira nalaze koji upućuju na to da je vozač bio pod utjecajem koktela droge i lijekova te kakva će biti strategija obrane.

"Ne mogu otkrivati detalje samog postupka, niti govoriti o načinu obrane. Jednako tako nisam u poziciji komentirati preliminarne nalaze vještačenja, ali očekujem da će vještačenja koje će se provesti tijekom postupka pokazati je li bio pod utjecajem nedozvoljenih supstanci i pomoći da se utvrde točni razlozi nastanka nesreće", kazao je Hrain.

Odvjetnik je kazao da se njegov branjenik protekla dva mjeseca liječio na Rabu. "Tamo je otišao svojevoljno i uz potporu obitelji koja mu je davala punu podršku u liječenju. On se sam želio maknuti iz sredine u kojoj su njegovi problemi nastali. Nakon nesreće javio se ocu koji je na mjesto događaja stigao kad se provodio očevid. Niti je mogao, niti htio uzimati bilo što iz vozila, u kojem su, uostalom, bile samo osobne stvari", kazao je odvjetnik.

Prema odvjetnikovim riječima, osim osumnjičenog i cijela njegova obitelj prima brojne neprimjerene poruke.

Video: Snimka strašne nesreće na naplatnim kućicama Sveta Helena

Ključne riječi

Komentara 23

CH
chemica
14:52 17.07.2019.

S 35 godina na leđima malo je kasno za kajanje. Kao da je napušeni, tek punoljetni balonja koji ne zna gdje je šupalj pa sjeda neuračunljiv za volan. Nema tu opravdanja, nema tu oprosta, dugogodišnja robija je jedina terapija za ovakve zločince. Jer ovo je pravi zločinac u prometu. Nije da se radi o poluslijepoj bakici koja je zgazila istrčalo dijete na zebri. Ovaj se lijepo "napudrao" prije vožnje, s predumišljajem.

OB
ObrenM
15:29 17.07.2019.

Bez obzira na 35 godina pocinitelja,roditelji su od sina napravili invalida.On niije novokomponirani narkoman,vec je godinama bio financiran od roditelja za svoje hobije.Poslije sudara je neki covjek dosao do auta i pokusao nesto odnijeti.Najvjerovatnije da je otac i dalje zelio zastititi sina odnosenjem "vitamina". Na srecu nije uspio.

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
15:01 17.07.2019.

Ovoliko cenzure na večernjaku glede ovoga slučaja je skandalozno. Ovaj kradezeovac iz "ugledne obitelji" se pere danima i skriva mu se ime, koje smo doznali sa drugog portala. večernjakovci sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije