Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vozač BMW-a nikada nije položio vozački ispit

sudar3
Grgo Jelavić/PIXSELL
15.02.2010.
u 14:04

Vozač je u travnju prošle godine bio je optužen za sudjelovanje u paljenju broda poznatoga dubrovačkog brodara Nike Miljasa. Tada je Rilović od policije pobjegao u BiH.

Robert Rilović, 24-godišnji Dubrovčanin koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj su u nedjelju ujutro život izgubile dvije djevojke, svojim BMW-om je upravljao iako nema vozačku dozvolu.

Naime, kako nam je potvrdila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero, Rilović nikada nije položio vozački ispit.

Inače, Rilović je već od prije poznat dubrovačkoj policiji. U travnju prošle godine bio je optužen za sudjelovanje u paljenju broda poznatoga dubrovačkog brodara Nike Miljasa. Tada je Rilović od policije pobjegao u BiH, a u studenom se prijavio policiji i bio zadržan u pritvoru.

Iza njega je još nekoliko prijava radi krađa, preprodaje i uživanja u opojnim drogama, a za slične prijestupe optuživan je i Zoran Mikić, 27-godišnjak koji se također nalazio u BMW-u.

Zanimljivo je da su Rilović i Mikić policiji tvrdili kako se ne sjećaju tko je vozio BMW koji je, radi neprilagođene brzine, u subotu ujutro izletio s ceste i zabio se u betonsku čekaonicu na autobusnoj stanici u mjestu Mlinima u Župi dubrovačkoj.

Njihovu "amneziju" prekinula su svjedočenja dvojice dubrovačkih takstista koji su se prvi našli na mjestu nesreće i koji su policiji potvrdili kako se Rilović nalazio za upravljačem.

Oba su mladića još uvijek u Općoj bolnici Dubrovnik. Riloviću su ustanovljene teže ozljede neopasne po život dok je Mikić prošao s lakšim ozljedama. Takve sreće nisu bile Jadranka Antunović iz Konavala i Ana Deanović iz susjedne BiH, 20-godišnjakinje koje su poginule u nesreći koju je skrivila osoba bez položenog vozačkog ispita.

Ključne riječi

Komentara 12

BO
bomba
15:10 15.02.2010.

acide Lijepša je tema sutkinje i prostitucija, nego samo sutkinje.

ZH
zhgfrfz
01:10 16.02.2010.

a jel i to HDZovce?

Avatar Čaruga
Čaruga
14:24 15.02.2010.

Nije to nista, oni sada fino kada ozdrave malo ce biti kaznjeni, mozda par mjeseci ili koja godina max. i decki opet krecu u avanture a takvih je puna Hr. Zakon stiti budale i u naprednijim drzavama pa kako nece u nasim. Ustvari oni su ubojice ali se to tako nece tretirati. Tako da jednostavno ono sto bih ja predlozio za takve nebih smijo ovdje niti reci. Drzava nam je sranje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije