Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio se u naplatne kućice

Vozač BMW-a pušten na slobodu! Nalaz će pokazati je li bio pod opijatima

Nesreća na naplatnoj postaji Sveta Helena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
13.07.2019.
u 16:31

Kada je alkotestiran na mjestu događaja, ustanovljeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Je li bio pod utjecajem opijata, znat će se nakon što bude gotov nalaz krvi

Ozren M. (35), vozač BMW-a koji se 11. srpnja na naplatnim kućicama Sveta Helana zabio u vozilo mađarskih oznaka pri čemu je teško ozlijedio tročlanu obitelj koja je bila u vozilu, rasplet svoje sudbine čeka – kod kuće.

Naime, policija provodi kriminalističko istraživanje nad njim, a u sklopu tog istraživanja obavljen je razgovor s njim te su mu izvađeni krv i urin, koji su poslani na vještačenje. To je proces koji traje, pa će rezultate vještačenja Ozren. M. dočekati kod kuće.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Kada je alkotestiran na mjestu događaja, ustanovljeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Je li bio pod utjecajem opijata, znat će se nakon što bude gotov nalaz krvi. Naloženo je i vještačenje njegova mobitela, kako bi se ustanovilo i je li telefonirao prije nesreće, a treba se detaljno izvještačiti i njegovo vozilo.

Vjerojatno će biti predloženo i da ga detaljno pregleda liječnik, kako bi se ustanovilo je li neki zdravstveni problem možebitni uzrok nesreće.

Prema onom što je za sada poznato, vjerojatni uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Iz snimki nadzornih kamera koje su objavljene u medijima, vidljivo je da Ozren M. nije kočio, prije no što je udario u Škodu s mađarskom obitelji. Zašto nije kočio, trebalo bi se utvrditi tijekom kriminalističkog istraživanja, na koncu kojeg će policija podnijeti kaznenu prijavu. Prijava može biti podnesena redovnim putem ili Ozren M. može biti predan pritvorskom nadzorniku, nakon čega bi tužiteljstvo odlučivalo hoće li tražiti pritvor.     

Pogledajte snimku nesreće...

Komentara 43

Avatar Analizator
Analizator
16:03 13.07.2019.

Ime vozača BMWa: Ozren Mlinarić

TH
than
14:48 13.07.2019.

Ovo kako je krenulo na kraju će ispasti krivi ovi što su nastradali. jer mu se nisu makli sa puta.

DU
Deleted user
15:03 13.07.2019.

A nisu mu mjerili količinu mozga u lubanji opet bi bilo 0,0.Ovo je žuti,al kaj košta da košta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije