Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar kod Draganića

Prešao na suprotni trak i usmrtio 32- godišnjeg motociklista

Prometna nesreća
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
14.06.2015.
u 10:03

Od siline udarca vozač motora odletio je u jarak pored ceste, a od ozljeda je ne mjestu preminuo.

Sinoć, sat vremena prije ponoći u prometnoj nesreći na državnoj cesti kroz Draganić, poginuo je 32-godišnji motociklist.

Naime, na njega je naletio vozač automobila star 34 godine koji je vozio iz Zagreba prema Karlovcu i u jednom trenutku prešao na suprotnu primetnu traku.

Od siline udarca vozač motora odletio je u jarak pored ceste, a od ozljeda je ne mjestu preminuo.

Vozač automobila zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

>>BMW-om sletio s ceste i udario u bor. Dvoje mrtvih vatrogasci izvadili iz automobila

>>Motociklist udario u ogradu i pao u 50-metarsku provaliju u Dubrovniku

Komentara 5

GO
gogs0302
10:22 14.06.2015.

I opet je zbog neoprezne vožnje vozača auta, jedan mladi život izgubljen. I tajkun Mačešić/one2pay/, a 1,89 al.velikom brzinom/koju nisu ni vještačili/ projurio kroz crveno i usmrtio mladog motociklistu, koji je kao i uvijek vozio po propisima. Mačešić je već imao 35 prekršaja, a mladić ni jedan. Moć i bogatstvo su velika prednost na našim sudovima, pa je Mačešić nagrađen s 2 god.zatvora/tj.ljetovanja u Puli/, a min.je 3. Zašto životi ubijenih sucima tako malo znače, a puni su samilosti prema vozačima koji su nekome oduzeli pravo na život. Gdje su sada komentari kako vozači motora opet divljaju na cestama? Sućut obitelji.

KS
krao_sam
11:29 14.06.2015.

velika vecina vozaca automobila nema nikakvu preglednost i samim tim su losi vozaci. bitno da svi za sebe misle da su dobri.vozaci. mos mislit.

BI
Biker
13:44 14.06.2015.

Eto covik se vozio po propisu , pametni vozac auta takovih je pun forum ovdi ubio decka na motoru , novinari a gdje je ime vozaca skupocjenog audia , mora da mu je tata neki budza iz Draganica .... menini je to susjedno selo ,pa poznam i poginulog i auto koji ga je ubio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije