Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Vozač automobila poginuo u naletu vlaka u Varaždinu

nalet vlaka
Davor Puklavec/Pixsell
26.02.2011.
u 09:54

Do nesreće je došlo na pružnom prijelazu u Jalkovečkoj ulici u petak oko ponoći.


M. B. (21) iz Hrašćice poginuo je oko ponoći sa petka na subotu u Varaždinskoj ulici u Jalkovcu, na cestovnom prijelazu preko željezničke pruge. Mladi vozač se vozio u smjeru Varaždina, te je dolaskom do cestovnog prijelaza preko željezničke pruge koji je obilježen samo prometnim znakovima započeo prelaziti prugu u trenutku kada je njome naišao putnički vlak iz smjera Ivanca prema Varaždinu.

Prema tragovima je utvrđeno da je mladić svojom tojotom udario u vlak, prilikom čega je njegovo vozilo odbačeno u desno na bankinu i višestruko se prevrnulo. Vozač je na mjestu nesreće preminuo od zadobivenih ozljeda, što je potvrdio i liječnik Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Varaždin. Istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda koja je također izašla na mjesto događaja je neložila obdukciju preminulog.

Za vrijeme trajanja očevida promet se u Varaždinskoj ulici u Jalkovcu , te Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, odvijao uz fizičku regulaciju policajaca jednim prometnim trakom, dok je željeznički promet željezničkom prugom Varaždin – Golubovec bio u prekidu do 2 sata. Srećom u vlaku u vrijeme nesreće nije bilo putnika. Mladi vozač je četvrta poginula osoba ove godine na prometnicama Varaždinske županije.

Komentara 1

KR
krka
11:21 28.02.2011.

Danice, nije vlak naletel na dečka, mladić je udaril u bok vlaka. To bitno mijenja smisao vijesti i činjenice stradanja. Za mladića mi je stvarno žal, ali ponekad ni rampe ne sprečavaju da delamo bedastoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije