Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnik iz Dubrave

Vozač koji je Audijem pokosio stanicu: Vozim 13 godina, nikad nisam dobio kaznu

Prometna nesreća: Pokosio tramvajsku stanicu na Branimirovoj
Foto: Screenshot
1/18
27.02.2020.
u 21:43

- Hvala Bogu da nije nastradao još netko jer mislim da se s tim pritiskom ne bih mogao nositi cijeli život, a kamoli odgajati svoje petero djece - kazao je 31-godišnji Kristijan Perić

Vozač Audija koji je u ponedjeljak oko 4 sata ujutro skršio zaštitne stupiće i tramvajsku stanicu na križanju Branimirove i Držićeve ulice nakon stravične nesreće je završio u KB Dubrava sa puknutim kralješkom. Iz bolničke postelje poduzetnik iz Dubrave otkrio je da ga je pravario san, a priznaje i da je "popio koju čašicu".

- Hvala Bogu da nije nastradao još netko jer mislim da se s tim pritiskom ne bih mogao nositi cijeli život, a kamoli odgajati svoje petero djece. Iskreno, ovo je zadnje što mi je trebalo u životu. Vozim 13 godina i nikad nisam imao prometnu nesreću, a kamoli kaznu za brzu vožnju. Same nesreće se ne sjećam. Zaspao sam, a kad sam udario, očito sam ostao bez svijesti. Sjećam se samo bolnice u kojoj sam se probudio nakon operacije. I dobro sam sada - kazao je 31-godišnji Kristijan Perić za Jutarnji list.

Ističe da nije vozio 200 km/h jer bi u tom slučaju "od auta ostala samo prašina". Vjeruje da je vozio između 80 i 100 km/h na sat. Smetaju ga i komentari da se vjerojatno radi o "tatinom sinu".

- Piše se o meni kao tatinom sinu koji je skrivio nesreću. Ja sam svoj čovjek koji je sve stekao pošteno, imam nekoliko tvrtki u Zagrebu i sve dobro posluju.

VIDEO Autom pokosio tramvajsko stajalište

Tu večer je, kaže, bio u lokalnom kafiću gdje je "popio par čašica". Nakon toga je krenuo u centar po prijatelje kako bi se svi vratili u Dubravu. I onda se dogodila nesreća na putu prema centru. Prijatelj ističe da ga je snimka nesreće zaprepastila i da nikad ne bi pomislio da je to on jer "nije divljak ni kao osoba ni kao vozač".

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar kesizubac
kesizubac
22:35 27.02.2020.

Neuvjerljivo do bola.....

IG
Igi125
22:39 27.02.2020.

Otac petero djece u alkoholiziranom stanju u cetiri sata ujutro ide po drustvo koje se nalazilo u centru? Mislim da ne treba puno razmisljati o kakvom se poduzetniku radi a tome u prilog ide i to sto policija jos nije protiv njega nista pokrenula iako je sve jasno.

BE
Bel
22:00 27.02.2020.

Voljela bih znati stotaj gospodin, otac petero djece “poduzima”? Cime se bavi poduzetnik? Lik se napio i pomeo sve pred sobom. Sada filozofira i mulja. Zasto nije u pritvoru? U zatvorskoj bolnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije