Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLJEDE

Vozač (70) iz Požege u u malo više od sat vremena udario u dvije osobe na cesti

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
03.03.2020.
u 09:50

Protiv 70-godišnjaka slijede prekršajni nalozi, najavila je požeško-slavonska Policijska uprava.

Oko 9.25 sati u Ulici sv. Roka, 70-godišnji vozač “Peugeota“, požeških registracijskih oznaka, je pri neopreznom pretjecanju 61-godišnjakinje desnim ogledalom udario u ručku upravljača bicikla, zbog čega je biciklistica pala na kolnik i pritom zadobila lakše ozljede.

Zatim, oko 10.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Priorljavska-Stjepana Radića-Cirakijeva nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom i udario je u 55-godišnju pješakinju, koja je lakše ozlijeđena.

Protiv 70-godišnjaka slijede prekršajni nalozi, najavila je požeško-slavonska Policijska uprava.

Izvijestila je i da je jučer  oko 13.20 sati u Požegi teže ozlijeđen 18-godišnji pješak. Na njega je na obilježenom pješačkom prijelazu u Ulici sv. Roka  68-godišnji vozač „Audija“, požeških registarskih oznaka nije se zaustavio i udario je u mladića.

Nad vozilom je obavljen izvanredan tehnički pregled te je utvrđeno da ima neispravan kočni mehanizam. Protiv 68-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:04 04.03.2020.

to bi sve mogli riješiti novim naočalama ,... ali svi znamo da ta ekipa NE treba naočale niti preglede niti ništa.... i govorim iz iskustva .... moj stari je star i zna da treba nove naočale ali ... bude on već otišao na pregled.... možda je stvar i u lovi... okvire cijene ko da su od zlata a ne reciklirane kineske plastike...a stakla su jednako skupa kao okviri ili još skuplja..... a vratimo se na mog starog, kada mi kaže da će me voziti doma je kažem ne hvala ,radije ja sa ZETom doma nego s njim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije