Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Vozač (53) poginuo u prometnoj nesreći

očevid,policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.05.2015.
u 13:30

Za život M. L. još se uvijek bore liječnici na zagrebačkom Rebru.

Vozač N. M. (53) preminuo je nekoliko sati nakon što je na njega  automobilom naletio M. L. (20) u Ulici Juraja Dobrile u Velikoj Gorici.

M. L. vozio je golf gospićkih oznaka i oko 12.20 sati prošao kroz crveno svijetlo na semaforu u Aveniji Pape Ivana Pavla II. Nastavio je vožnju po Ulici dr. Jurja Dobrile u koju je skrenuo te je najprije naletio na vozilo sisačkih oznaka koji je vozio O. A. (27).

Njegov je automobil okrznuo i bez zaustavljanja nastavio voziti dalje. Izlaskom iz desnog zavoja, M. L. je izgubio nadzor nad automobilom, udario u rubnik i prešao na suprotnu stranu ceste. Tada je naletio na kiu ceed zagrebačkih oznaka koja mu je dolazila ususret, a koju je vozio N. M. Obojica vozača, M. L. koji je uzrokovao nesreću i N. M. teško su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu. Unatoč liječničkim naporima, M. L. istoga je popodneva preminuo u KBC Sestre milosrdnice.

Za život M. L. još se uvijek bore liječnici na zagrebačkom Rebru. 

>> Vozač motocikla i suvozačica u autu poginuli u sudaru

Komentara 2

Avatar dosadni
dosadni
13:03 12.05.2015.

nije to isto križanje, ima bar 1 km udaljenosti

AN
ana19542
15:36 12.05.2015.

M Mladič na motociklu gotovo me ubio kada sam pokušala preči zebru na vukovarskoj, a on skrenuo Andrijašičevom uz prugu prema jugu. To je slijepa ulica, Mogao je samo dvjestotinjak metara i tada lijevo do Savske i tu bi gaga uhitila policica ili desno prema trešnjevačkom placu pa u neku susjednu ulicu*??? Bježao je od nekog??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije