Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva žena na čelu Europe
Povratak na članak

Von der Leyen u fokus je stavila borbu za klimu, žene i socijalu

Svi se u Bruxellesu i Strasbourgu dan nakon izbora Von der Leyen pitaju koliko je kompaktna, koliko zapravo proeuropska ta većina od samo devet glasova, za koju se, premda je glasanje bilo tajno, zna da je čine pučani i liberali, ali samo nešto više od polovice socijalista, te još i neke desno-konzervativnije i protestne stranke i pokreti

Komentari 5

Avatar Tračalo
Tračalo
23:36 18.07.2019.

Klima je nepovratno izgubljena, žene imaju više prava od muškaraca, socijala potiče nerad i zaostalost. Sve tri teme protiv zdravog razuma, ljudi i obitelji evrope.

VL
Avatar bokolo
bokolo
00:44 19.07.2019.

Floskule se nastavljaju EU je smrtno zarazen

VL
DU
Deleted user
08:05 19.07.2019.

Više nemrem slušati taj feministički i ekološki teror!!!

VL
ST
Stipan
17:36 19.07.2019.

Vodila je tri ministarstva u vladi Angele Merkel i ništa nije uspjela. Najgora ministrica a sad se sklonila u EU . Ništa od nje.

VL
ZI
zimerman
03:58 20.07.2019.

Klimatske promijene nije stvorio čovjek... to je jednostavno prirodni proces ,dakle .... niti ih je čovjek stvorio niti ih može zaustaviti ..Ako želi pravo za žene neka se obrati islamskoj zajednici za savjete , što se tiče socijale svi znamoamo da je u europi ima previše i da samo proizvodi nerad i neodgovornost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.