137 21°C
  • andrija123:

    Kao i sve u ovoj našoj zemlji, imamo dobre zakone, uglavnom, ali se ne provode! Da se kazne ljudi, koji napuštaju životinje, muče životinje, ne kastriraju, nego bez nadzora puštaju da se kote , koji ne čipiraju svoje pse, koji ... prikaži još! ih puštaju slobodne, bez nadzora, napunio bi se proračun , koji bi služio za zbrinjavanje životinja, i imali bi kvalitetna skloništa, medicinsku pomoć, kao svaka kulturna zemlja na ovom svijetu. Ovo je sramota kako se odnosimo prema životinjama, i za to nema opravdanja.

  • Novo Pravo:

    Smatram da bi se za početak trebalo prijavljivati ili tužiti lokalne samouprave zbog ne sprovođenja zakona, oštro udariti kaznama i po džepovima zlostavljača životinja. Pomagači životinjama su zadnji koji to zaslužuju..umjesto da ih još država podupre..po uzoru na neke države ... prikaži još! koje imaju taj problem riješen, moglo bi se ali još uvijek je onih koji sjede na pozicijama koje odlučuju, a nemaju empatije prema drugim živim stvorenjima..Podignite glas, pišite peticije, organizirajte proteste na državnom nivou, udružite se svi iz Mreže..

  • okozaoko:

    Apsurdi i gluposti u ovoj tvorevini množe se na dnevnoj bazi i nikom ništa. Situacija sa napuštenim i zlostavljanim životinjama sve govori o stanju svijesti svih naših uprava i samouprava, od najmanjih lokalnih do državnih. Najslabiji su potpuno izvan bilo ... prikaži još! kakvog interesa onih koji su zakonski dužni brinuti o njima. Kako o životinjama tako o starima, nemoćnima, bolesnima, svima onima koji trebaju pomoć. Potpuni moralni kolaps.

Još iz rubrike Vijesti

Zatvor u Mostaru
OZLIJEĐENA 2 POLICAJCA

Kriminalci Hrnjez, Žigović, Suljević i Bistrimi pokušali pobjeći iz mostarskog zatvora

NIJE VIC

Zašto Trump toliko želi Grenland: Prvi je istupio iz EU, a čuva trećinu zaliha rijetkih minerala

7
Fun Park Biograd/ilustracija
BIOGRAD NA MORU

Zapeli na vrtuljku u Fun Parku: Vatrogasci čekaju ljestve da spase ljude s visine