Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
133 2°C
  • andrija123:

    Kao i sve u ovoj našoj zemlji, imamo dobre zakone, uglavnom, ali se ne provode! Da se kazne ljudi, koji napuštaju životinje, muče životinje, ne kastriraju, nego bez nadzora puštaju da se kote , koji ne čipiraju svoje pse, koji ... prikaži još! ih puštaju slobodne, bez nadzora, napunio bi se proračun , koji bi služio za zbrinjavanje životinja, i imali bi kvalitetna skloništa, medicinsku pomoć, kao svaka kulturna zemlja na ovom svijetu. Ovo je sramota kako se odnosimo prema životinjama, i za to nema opravdanja.

  • okozaoko:

    Apsurdi i gluposti u ovoj tvorevini množe se na dnevnoj bazi i nikom ništa. Situacija sa napuštenim i zlostavljanim životinjama sve govori o stanju svijesti svih naših uprava i samouprava, od najmanjih lokalnih do državnih. Najslabiji su potpuno izvan bilo ... prikaži još! kakvog interesa onih koji su zakonski dužni brinuti o njima. Kako o životinjama tako o starima, nemoćnima, bolesnima, svima onima koji trebaju pomoć. Potpuni moralni kolaps.

  • Novo Pravo:

    Smatram da bi se za početak trebalo prijavljivati ili tužiti lokalne samouprave zbog ne sprovođenja zakona, oštro udariti kaznama i po džepovima zlostavljača životinja. Pomagači životinjama su zadnji koji to zaslužuju..umjesto da ih još država podupre..po uzoru na neke države ... prikaži još! koje imaju taj problem riješen, moglo bi se ali još uvijek je onih koji sjede na pozicijama koje odlučuju, a nemaju empatije prema drugim živim stvorenjima..Podignite glas, pišite peticije, organizirajte proteste na državnom nivou, udružite se svi iz Mreže..

Još iz rubrike Vijesti

sjednica Vlade
SJEDNICA

Vlada danas o koeficijentima i dodacima na plaću zaposlenima u školama

Ivica Todorić
FIKTIVNI RAČUNI

Optužno vijeće protiv Todorića odgođeno jer Huljev nije primio poziv

Branko Bačić
Branko Bačić:

'Nije mi prihvatljivo da iz HNS-a tako napadaju kandidatkinju HDZ-a'