Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Volite li svinjetinu? Ovakve svinje još niste vidjeli, a kamoli kušali

nabildane svinje
Foto: Facebook
1/10
29.09.2017.
u 10:06

Jedan farmer iz Kambodže uzgaja svinje koje izgledaju kao da se pripremaju za natjecanje u bodybuildingu

Šokantne fotografije objavljene su na Facebook stranici jednog farmera iz Kambodže koji uzgaja nabildane svinje.

Umjesto masnih i debelih svinja kakve smo naviknuli viđati na hrvatskim selima, svinje ovog farmera vjerojatno nemaju ni trunčice masti već im se mišići ističu kao da ih priprema za natjecanje u bodybuildingu.

Osim mišićima, ove svinje se mogu 'pohvaliti' i ogromnim testisima koje je teško ne uočiti.

Video i fotografije svinja objavljenih na stranici Duroc Cambodia velikom brzinom proširile su se Facebookom nakon što je farmer s ponosom objavio kako životinje koje on uzgaja izgledaju.

nabildane svinje
1/10

Farmer čak prodaje dva pakiranja sjemena svojih svinja za svega 45 kuna, a mnogi su ostali zgroženi onime što su vidjeli pa su uzgajivača prijavili za zlostavljanje životinja.

Naime, svinje svoje mišiće sigurno nisu dobile vježbajući i pravilno se hraneći već zahvaljujući, pretpostavlja se, steroidima koje im farmer ubrizgava.

Komentara 4

ŽE
željenoKorisničkoIme
10:34 29.09.2017.

Ako se nekog prijavljuje za zlostavljanje, stočno brašno već ima dodatke koji ne postoje u prirodi, tako da slobodno krenite od tvornice koja proizvodi stočnu hranu. Koliko su ljudi senilni, najbolje se vidi kako glasaju već 25 godina, a isto je i sa hranom pa misle ako životinju hrane otrovima, da to nestane iz mesa kad životinu ubiju i pojedu.

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
10:26 29.09.2017.

Ova ispod slika sa nabildanim pršutima, ista faca Žarka Puhovskog

DU
Deleted user
10:21 29.09.2017.

Viđa se to često...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije