Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Volio bih da smo kupili nove zrakoplove, koliko god bili skuplji...

29.05.2021. u 13:54

Plenković, Ćorić i društvo napokon su odlučili – Hrvatska će Inu od MOL-a preuzeti na Sveto Nigdarjevo

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:52 29.05.2021.

Hrvatska je bez ikakvog problema mogla kupiti dvadesetak novih Rafalea, pa mi samo od turizma svake sezone okrenemo 12 milijardi eura, uredu turizam je trenutno u banani ali to neće trajati još dugo. Hrvatska je ustvari bogata zemlja, problem je što novac od turizma doslovno poklanjamo tisućama udruga koje ne služe ničemu. Novac poklanjamo tisućama neradnika koji primaju socijalnu pomoć i kukaju kako nema posla dok je u isto vrijeme prije korone virusa u hrvatskoj radilo čak 60.000 stranaca. Novac poklanjamo tisućama seljaka koje treba financijsku poticati da bi se uhvatili posla. Novac poklanjamo medijima, manjinama, gay paradama, svima i svakome. Kada bi mi bili normalna država onda bi sve te neradnike lijepo šutnuli nogom u dupe pa bi itekako bilo novca ne samo za nove avione nego i za puno veće plaće i penzije.

Avatar Domobran
Domobran
15:35 29.05.2021.

To nije pametan stav. Ovo je odlična ponuda. Kao da ti netko ponudi dobro uščuvan poslovan auto star 4 godine, malo vožen u pola cijene. To je pametna kupovina. I isplati se. Ovo je odlična ponuda. Hrvatska mora kupovati pametno jer nam trebaju i brodovi za HRM. Pa PZO, višecijevni lanseri raketa, dronovi, topništvo, itd.

VA
vadis1
16:19 30.05.2021.

Trebalo je kupiti F16. Francuski avioni su dobri, ali treba biti s najacim a to je Amerika. Francuzi nam nikad nista nisu pomogli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije