Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvoje zekanović
Povratak na članak

'Volio bih da imamo predsjednika Vlade koji je malo više Hrvat'

'Da su glasači HDZ-a znali koga će za premijera postaviti, Plenkoviću ne bi dali povjerenje'

Komentari 27

CI
cicibela
17:22 19.09.2018.

Ne smije se biti Hrvat, ni muško,ni žensko. Jer, ako se tako izjasniš vrijeđaš one neutralne, a to nije politički korektno.

VL
Avatar Foton
Foton
16:19 19.09.2018.

A ja bi htio politicare koji ce pokrenuti zemlju, i gdje mladi ostaju. Pa i da je 50% manji Hrvat, domoljub, vjernik i ostalo. Takovih super Hrvata imamo na vagone pa propadamo.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:09 19.09.2018.

Što ovaj Zekanović utvara:" Premijer veći Hrvat?" Danas je poželjno i dostatno biti velikim Europljaninom....Isto kao nekad u SFRJ biti Jugoslavenom .

VL
AN
antonelić
17:30 19.09.2018.

jedina šansa nam je pernar i živi zid ... a anemični dezerter neka odleprša u bruxelles da ga junkers štipka po donjem dijelu leđa ...

VL
DU
Deleted user
18:19 19.09.2018.

Glasači ništa ne znaju pa predlažem bojno polje, pa tko pobjedi

VL
Avatar arhaika
arhaika
16:01 19.09.2018.

Zekanovic je u pravu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:58 19.09.2018.

najprije treba biti covjek. Posteni Hrvat bi vratio mandat stranci koja ga je stavila na listu.

VL
Avatar sindarela
sindarela
17:13 19.09.2018.

Šta vi Zekanoviću vidite kad se pogledate u ogledalo ober Hrvata ili Orban Hrvata ja vas vidim ko fićfirića niš koristi puno bla bla i ništa iza toga

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:06 19.09.2018.

I Angela Merkel je iz njemačke desnice, i Winston Churchill je iz britanske desnice, papa Franjo je također iz desnice ali toliko su daleko od hrvatske primitivne i polupismene desnice da te naprosto sram slušati toliki primitivizam. Jadnik kritizira HDZ na čiju se listu dovukao do Sabora i pokazuje svoju široku nepismenost i nekulturu. Otkuda tolika koncentracija poluinteligenta i lažljivca na desnici u Hrvatskoj? Gospodin Opara iz Splita plijeni svojom učtivošću i inteligencijom i pokazuje da sinonim za desne pozicije ne bi u Hrvatskoj trebao biti ovakav primitivizam. Ali je u manjini. I Hasanbegović i Esih iako s fakultetskim diplomama spremni su lagati. Hasanbegović tvrdi da objavljeni proustaški tekst s njegovim potpisom i slikom kao autora nije njegov. Bruna Esih ne poznaje tko joj je spalio selo njezinih djedova, a dobro je poznato da su to u II svj. ratu uradile hrvatske postrojbe u njemačkoj vojsci unovačene u NDH iz sastava njemačkog brdskog korpusa. Da, može se i mnogi jesu gradili svoju političku karijeru na lažima. Ali lažima i primitivizmom imaju vrlo kratku karijeru u civiliziranim zemljama. Još samo čekam da se Romi iz Vukomerca pojave u Saboru na Bandićevoj i Markićkinoj listi pa je krug zatvoren.

VL
TT
TTjac
15:53 19.09.2018.

Koji su kriteriji? Kako ćemo to mjeriti i tko će o tome odlučivati? Ne volim Plenkija, ali ovaj lik nije alternativa nikome i ničemu. Bolesnik samo takav, karijerist bez podloge, varalica i neznalica. Iz lošeg u gore.

VL
HR
Hrvatska
16:20 19.09.2018.

Jedini ispravan covjek. Pozdrav kralju.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:29 20.09.2018.

koj je ovaj!???? Nevjerojatno!!! pošaljite ga u Albaniju

VL
CR
crvenaHR
16:07 19.09.2018.

Zekanović misli da je netko i nešto samo zato jer je u Saboru ... a zapravo je nitko i ništa. Bez HDZ-a bi bio još i manje od toga.

VL
Avatar sindarela
sindarela
17:08 19.09.2018.

Nema više Hrvat i manje Hrvat ima samo Hrvat il nacista i fašista

VL
DD
ddh
16:20 19.09.2018.

Ovaj spada u kategorijum Grmoje, Markicke i Marasa. Lupetanje gluposti bez pokrica kojim cijeli HDZ i birace HDZ-a proglasava Antihrvatima i s tim vrijedja stotine tisuca ljudi. Mne sun Titovi udbasi tukli 1972-e, zatvarali me i proglasavali neprijateljem Jugoslavije. Nakon bijega preko granice pratili su me i bili mi godinama za vratom i samo pukom srecom izbjegao sam smrt. Drzao sam cijeli zivot u tudjini ideju Hrvatske na zivotu, a danas mi taj skorojevic zeli reci, da moje domoljublje ne postoji i da sa mojim glasom za HDZ i Plenkovica najmanje izdajem Hrvatsku. Danas kad je Hrvatska slobodna i to u prvom redu zahvaljujuci pokojnom Predsjedniku i HDZ-u, ciji su clanovi bili u prvim linijama obrane Domovine i koji su za vrijeme rata bili i ne samo na frontu borbe za samostalnost, nego su odkidajuci od vlastitih usta pomaagali tu borbu, slali lijekove i oruzje u Hrvatsku i promovirali Hrvatsku u cijelom svijetu bez cijeg angazmana bi svijet tesko priznao Hrvatsku, taj Zekanovic u sebi otkriva nekoga, tko ce tima i drugima osporavati pravo na Domovinu i otkriva u sebi Hrvata. Perverzija koja dolazi od tog Zekanovica ili njegove Markicke i Petrova je gora, nego perverzija komunista s Iblerovog trga koji su izasli iz Sabora, kad se glasalo o nezavisnosti Hrvatske. Neosnovanim napadima iz mrznje prema Premijeru, taj s oprostenjem uobrazeni dripac, vrijedja barem 1,5 miliona gradjana Hrvatske.

VL
MV
Mijat vrdoljak
16:21 19.09.2018.

Tko je taj Zvekanović, završit će kao Pejo Čosić

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.