Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐELA ISKRENO:

'Imam džip, bunde, nakit... Većina me smatra sponzorušom, ali ne smeta mi'

Ilustracija
Foto: Getty Images
20.11.2019.
u 10:18

Anđela tvrdi da živi kao i većina djevojaka, osim što ima bogatog partnera pa si može priuštiti više

Počinjem shvaćati čari sponzora, napisala je na Twitteru jedna djevojka i pokrenula burnu raspravu o fenomenu koji potresa Srbiju i regiju. Što je toliko privlačno u ovome načinu života otkrila je 27-godišnja Anđela S. iz Srbije koja ne želi u potpunosti otkriti svoj identitet.

- Većina me smatra sponzorušom, a ne smeta me ako žele doživjeti stvari na taj način. Imala sam sreće što sam završila s bogatim muškarcima koji često i sami žele takve žene. Ljepota košta koliko i njena održavanje, a oni ga za to imaju - pojasnila je za Blic Anđela koja je prvu estetsku operaciju napravila s 18 godina. Do danas je tri puta povećala grudi, podigla jagodice, stavila umjetne zube, tetovirala obrve, povećala usne i ne propušta priliku da svaki mjesec ugradi nove trepavice.

Međutim, Anđela tvrdi da živi kao i većina djevojaka u Beogradu, osim što ima bogatog partnera pa si može priuštiti više.

- Uglavnom ručam i večeram u skupim restoranima, idem u kupovinu, završila sam fakultet, imam prijatelje, obitelj, a čak i nekih problema - prepričava djevojka čiji dan započinje odlaskom u teretanu, a nakon toga sređuje nokte, odlazi u solarij ili kod frizera, pa na kavu s prijateljicama.

- Vikendima obično izlazim u klubove ili na splavove i često odlazim na kratko putovanje sa svojim dečkom - nabraja Anđela koja je prvog bogatog dečka imala sa 17 godina. Tvrdi da ju je naučio kako se tretira žena, a čak joj je platio prvu plastičnu operaciju.

- Volim skupu odjeću i lagodan život i ne vidim u tome nema ništa loše. Lako se zaljubiti u muškarca koji se prema tebi odnosi kao prema kraljici, bez obzira na to kako izgleda ili stariji - otvoreno priznaje mlada žena koja je već dvije godine s dečkom koji joj je kupio automobil, a sada razmišlja i da joj kupi stan. 

Kaže da ju je trenutni partner u jednom trenutku motivirao da počne raditi, ali ubrzo su oboje shvatili da to nije dobra ideja jer je tada stalno 'umorna i nesretna'. Za budućnost Anđela se ne boji.

-  Vjerujem da uvijek mogu lako naći dečka, lijepa sam i znam puno ljudi. Do sada mi se nije dogodilo da sam sama više od mjesec dana, a nadam da ću se udati za svog trenutnog dečka - zaključuje mlada sponzoruša.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:56 20.11.2019.

Nitko joj nije rekao da su svi "umorni i nesretni" što se posla tiče. Takve se trebaju odgajati na način da rade u trgovačkim centrima jedno 2-3 godine . Ali to nije ugodno. Lakše se provoditi, ići u teretanu, na frizuru i masažu, lijepo obući, ići na kavice sa kolegicama, karati po selu. "I tata bi sine". Ipak činjenica je da žena može mnogo toga u životu napraviti kao poželjni seksualni objekt. Život je nekako ljepši kada se ne treba razmišljati o problemima mimo nekih bazičnih "ja sam mala curica" ideja. Bogati sponzor dobije poziciju tatice, a ona može živjeti život kao "tatina curica" - win win za obje strane pa tko smo mi da sudimo.

IG
igorl
11:17 20.11.2019.

I tako jos 5-6 godina, a onda ce bit prestara i za one od 60 godina. Takve zene imaju rok trajanja do 35-te max.

WA
wannabenovinari
10:44 20.11.2019.

Oh, jadna. Bila je stalno 'umorna i nesretna' :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije