Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vojvođanski Hrvati imaju budućnost, a na ovoj stranici se mogu otkriti zanimljivi i malo poznati podaci o njima

Redizajnirana internetska stranica Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata svjedoči o bogatoj kulturi i povijesti, ali i sadašnjosti tamošnjih Hrvata

Komentari 7

Avatar tarana
tarana
07:41 17.06.2022.

Žigmanov je vrlo pametna osoba. Zasjenjuje intelektualno polovinu hrvatskog sabora...Samo da izdrži.

VL
DU
Deleted user
19:10 15.06.2022.

Nadam se da imaju jer broj preostalih Hrvata u Srbiji, kako Vojvođanskih, tako i ostalih, nije ohrabrujuć', i sa svakim popisom je to manji. Virovat ću da im broj više neće (drastično) padati, nadam se ni uopće, ali to ovisi i o samoj Srbiji, ne mislim samo na pravni položaj Hrvata u Srbiji, već i o ekonomskoj situaciji u samoj Srbiji. Nadam se da će im (Hrvatima u Srbiji) biti bolje, u obje stvari.

VL
Avatar Fiume
Fiume
18:29 15.06.2022.

Koji su to vojvodjanski Hrvati? Ima li i šumadijskih?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.