Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda u Lisinskom

Najbolji hrvatski vojnik nehotice udario Kolindu Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.05.2017.
u 19:25

Tijekom dodjele nagrade skupniku Ivi Bašiću dogodila se nezgoda.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom obilježavanju 26. obljetnice ustrojavanja Oružanih snaga i Dana Oružanih snaga u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uručila je promaknuća časnicima promaknutima u više činove. 

Brigadni general Miroslav Kovač promaknut je u čin general bojnika, brigadiri Senad Fejzić, Tihomir Kundid i Pericia Turalija su promaknuti u brigadne generele, a kapetan bojnog broda Ivo Raffanelli je promaknut u čin komodora.

Nagrade je uručila i poručnici Moniki Martini Sipina Halper i skupniku Ivi Bašiću, najspremnijoj pripadnici i najspremnijem pripadniku Oružanih snaga na natjecanju Prvi za Hrvatsku 2017.

Tijekom dodjele nagrade skupniku Ivi Bašiću dogodila se nezgoda jer je vojnik nehotice udario predsjednicu i vrhovnu zapovjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. 

Komentara 59

PO
Pomrdalo
20:03 29.05.2017.

Vi dvoje nekulturnih i neodgojenih. Ako vec nekoga ne podnasate, to je vas problem, ali MOLIM bez vrijedjanja. Malo respekta prema osobi koja je predsjednica drzave Hrvatske, koja je narocito inteligentna i razumna, koja je lijepa i velicanstvena. Ni jedandan od stranih drzavnika nije bjezao od nje, ni jedan nije kritizirao i svi su se rado s njom prezentirali. Dakle Vi ste seljaci neodgojeni, zasutite vec jednom, jer ste smijesni i dosadni sa takvim neukusnim kritikama.

DU
Deleted user
20:48 29.05.2017.

Ozbiljan portal u biti nemamo, postoje zuti portali i stranacki manipulatorski portali.

HR
Hrvatska
19:51 29.05.2017.

Kraljica nasa. Koja lijepa slika danas u Lisinskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije