Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIJE KOMENTIRATI SLUČAJ

Vojnik koji je letvom dječaku slomio ruku: Pitajte susjede i prijatelje o meni

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/3
09.09.2019.
u 14:01

Zgrožena sam postupkom muškarca, a vjerojatno ću i biti još dugo vremena. Sve da su djeca štogod i napravila, a nisu, ovo sigurno nije način, rekla je majka ozlijeđenog dječaka.

Maloljetni dječak (14) ozlijeđen je u Otočcu kada ga je 43-godišnji vojnik napao drvenom letvom. U incidentu mu je slomljena ruka, a oko sporne situacije oglasio se i sam 43-godišnjak.

– Rado bih vam rekao što je bilo, ali kao djelatna vojna osoba ne smijem ništa komentirati ni davati ikakve izjave. Raspitajte se slobodno među susjedima i prijateljima o meni – rekao je vojnik (43) za 24 sata.

Njegova majka za 24 sata komentirala je kako prestrašena i šokirana napadom, a pogotovo zato što poznaje 43-godišnjeg muškarca iz viđenja.

– Zgrožena sam postupkom muškarca, a vjerojatno ću i biti još dugo vremena. Sve da su djeca štogod i napravila, a nisu, ovo sigurno nije način – rekla je majka ozlijeđenog dječaka.

Podsjećamo, iz MORH-a su se oglasili priopćenjem u kojem ističu da je riječ o njihovu djelatniku te kažu da oštro osuđuju napad na dječaka u Otočcu.

– Nismo nikakvu štetu radili na barci, ništa, samo smo sjedili. Taman smo htjeli otići, kad je muškarac iz svojega dvorišta izišao s letvom u rukama, 10 centimetara širokom i dugom manje od metra. Govorio je: ''Što radite ovdje? Djeco, bježite ća!'' Moja tri prijatelja uspjela su pobjeći, a ja nisam jer su mi mobitel i novčanik ostali na podu. Htio sam dohvatiti svoje stvari, kad me uhvatio za vrat i bacio na pod. Stajao je nada mnom na uzbrdici i zamahnuo letvom prema mojoj glavi. Obranio sam se rukom po kojoj me opalio i slomio mi ruku – rekao je 14-godišnjak.

Komentara 30

Avatar KALIMERO
KALIMERO
14:52 09.09.2019.

Hajmo susjedi. Napisite nam ponesto o djeci i ponesto o vojniku. Sve mi nesto mirisi da ovi maloljetnici imaju vec podeblje dosjeje. Ako je sto od toga istina nikako time ne branim postupak vojnika

DU
Deleted user
14:42 09.09.2019.

Uđu ti u kuću nepoznati bez poziva i uvale se u fotelju i kažu pa što, nismo ništa uradii samo smo nepozvani sjedili u njegovoj sobi a on nas je napao letvom, bilo nas je samo trojica. Znaći najprije ih upitaš jesu li punoljetni pa onda braniš svoje vlasništvo, svašta, pustite čovjeka na miru.

DU
Deleted user
14:19 09.09.2019.

Treba čuti i drugu stranu. Nije uvijek sve crno ili bijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije