Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPACITETI PRI KRAJU
Povratak na članak

Varaždin: Pacijente zaražene koronavirusom smještaju u šator, riječ je o oboljelima koji su u tranzitu

Varaždinska županija i dalje ima najveći broj novozaraženih unutar sedam dana na 100.000 stanovnika među svim europskim regijama

Komentari 6

Avatar šaka_jada
šaka_jada
00:05 25.11.2020.

Manipulacija!

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
22:27 24.11.2020.

Evo! gledajte! i recite da sve ovo nema element čistog sadizma!, bolnica puna?! LOL pa koliko tamo samo odjela ima u kompleksu vž ob, da se ne može naći neki hodnik ili nekakav podrum barem?! ali ne!, moraju vam prikazivati šatore, za intenzivniji emocionalnini utisak ove lažne propagande, za ove potkapacitirane zombizirane leminge" spojene" na TV!, e ljudi ljudi, limb pakla vam ne gine!

VL
AB
abokatstir
21:07 24.11.2020.

Crvena Hrvatska najgora zahvaljujući levoj j bagri koja je omalovažavala i sprdavala se preporukama stožera, a sada danak plaćaju građani svojim zdravljem, životima, gospodarstvo, radništvo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.