Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Akrap

Vojni analitičar o ukrajinskoj protuofenzivi: 'Akcija je počela još prije mjesec dana, to je moderno ratovanje'

31.08.2022.
u 09:50

Obavještajno i partizansko djelovanje te topnički i raketni napadi bili su dio priprema za napad na Herson

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar Musashi
Musashi
10:37 31.08.2022.

U Ukrajini se vodi asimetrični rat, na to misli vojni analitičar kada kaže „moderni rat“, s toga će oni koji očekuju ofenzivu tipa „Kurska bitka“ biti razočarani, kao i oni, koji pod dojmom „Oluje“, očekuju isto od ukrajinske vojske.

VP
VOX POPULI
10:40 31.08.2022.

ukrajina ratuje pametno jer da krenu u masovni pješački napad samo bi bezveze izginuli...ovako rusima s 80 km udaljenosti rasturaju logistiku, zapovjedna mjesta, opskrbne ceste, mostove, pontone, željeznička čvorišta i polako se napreduju. ukr.vojska zahvaljujući pomoći zapada izrasta u pravu modernu vojnu silu koja sada potapa ruske brodove koji su zbog toga pobjegli na 200 km od ukr.obale, a kako vidimo i na krimu lete u zrak ruske vojne baze! ako ukrajina zauzme herson, razvalit će krim jer će mu doći blizu i gađat će ga HIMARS-ima koji pogađaju precizno na 80 km udaljenosti! nakon zauzimanja hersona krenut će pregovori oko krima jer rusi inače nikada više tamo neće biti sigurni, a niti ukrajina neće bezglavo jurišati na krim da izgubi 100.000 ljudi

UG
ugota
10:19 31.08.2022.

NATO na ruskim granicam sto ludi Putin napravi rusim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?