Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNA ANALIZA

Ukrajinci dovršavaju svoj ‘Medački džep’, pripremaju ‘Bljesak’, a na ljeto slijedi 'Oluja'

19.05.2022.
u 22:00

Osim želje i motiva, treba im i strpljivost. U napad ne smiju krenuti dok ne postignu omjer pet vojnika naspram jedan u svoju korist, dok se potpuno ne uvježbaju u korištenju novih oružja

Ključne riječi

Komentara 45

AB
abfotokeramika
13:35 20.05.2022.

Tipično američki. Gubimo na svim poljima ali su nam filmovi i posebno glumci vrhunski. Bježe i predaju se ko zečevi, ali glumac veli da je pred moskvom.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:59 20.05.2022.

Vojna analiza vojnog analitičara opće prakse.

JO
jorgen
15:27 20.05.2022.

Ukrajincima nikako ne idu ofenzive, na prste jedne ruke se mogu nabrojati uspješne. U tolikoj mjeri su desetkovani, dezorjentirani i demoralizirani da bi svako vodstvo koje mari do života odustalo od doslovnog mljevenja svojih vojnika u čitavom nizu kotlova koje im Rusi pripremaju. Nikakvi juriši ne dolaze u obzir, ovo se može koristiti tek u propagandne svrhe za dizanje morala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?