Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije provokacija

Vojković na svoje ime dobio poziv na skup K. Grabar Kitarović

marko vojković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
12.11.2014.
u 22:30

Iako su prve informacije iz HDZ-a govorile da je Vojkovićev dolazak na skup K. Grabar Kitarović svojevrsna provokacija i da je pozvan diplomatski zbor, a ne on osobno, jučer nam je iz njena stožera potvrđeno da je upravo K. Grabar Kitarović naredila da se među diplomatima ne radi podjela...

Marka Vojkovića, bliskog prijatelja predsjednika Josipovića i osobu koju glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić naziva “instant mafijašem” te proziva zbog upletenosti u aferu ZAMP, na predstavljanje predsjedničkog programa Kolinde Grabar Kitarović pozvao je njezin izborni stožer.

Iako su prve informacije iz HDZ-a govorile da je Vojkovićev dolazak na skup K. Grabar Kitarović svojevrsna provokacija i da je pozvan diplomatski zbor, a ne on osobno, jučer nam je iz njena stožera potvrđeno da je upravo K. Grabar Kitarović naredila da se među diplomatima ne radi podjela. Vojković je stoga pozvan kao počasni konzul Šri Lanke i time je, kažu u stožeru K. Grabar Kitarović, iskazana čast i zemlji koju on predstavlja i njemu kao konzulu bez obzira na sve konotacije koje HDZ ima oko njega.

I ljudi bliski Vojkoviću potvrđuju da je on dobio poziv na svoje ime, ali i da su uoči tog utorka kada je predstavljala program iz njena stožera zvali u Vojkovićev ured i tražili da potvrdi hoće li doći. Upravo je taj poziv, prenose, bio okidač da Vojković prihvati doći jer u načelu ambasadori, konzuli i sl. ne idu na stranačke skupove jer se iz toga iščitava poruka da podržavaju određenu opciju. Vojkovićevi prijatelji prenose da je on bio bolji s prvim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom, na kojeg se HDZ stalno poziva, nego što su to bili neki iz vodstva te stranke.

Tvrde da je Vojković dobar s mnogim hadezeovcima, bivšim ministrima i dužnosnicima te stranke i nije vidio problem u tome da dođe na Kolindin skup. On se poznaje i s Kolindom Grabar Kitarović, nisu prijatelji, ali su se susretali u nekim situacijama i znaju se. Kao što je na skupu rekao, on dođe kada ga netko nekamo pozove.

>>Bliski Josipovićev prijatelj na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović

>>M. Vojković: Emporion nikada s Josipovićem nije ništa potpisao

Komentara 12

Avatar Debeli14
Debeli14
23:04 12.11.2014.

Predstavimo sad ovoga kao poštenjačinu i prijatelja prvog predsjednika. Aktualni predsYUdnik je svjestan da gubi, panika je očita. Na to ukazuje i anketa koju je ljevičarski portal index.hr provodio od jučer, a danas je panično maknuo s naslovnice. Anketa je naravno bila o predsjedničkim izborima i na uzorku od cca 45.000 čitatelja tog portala, Kolinda Grabar-Kitarović vodi sa 46% u odnosu na Yusipovićevih 28%. Pazite, to su rezultati index-a!!! Tko ne vjeruje neka googla "index anketa predjsednik" i uvjeri se. E, sad, nek mi netko kaže da li je relevantnije to što na ljevičarskom portalu KGK dobiva 46% na uzorku od 25.000 ili crobarometar na uzorku od 1.000 ispitanika... Halo, pa što rade agencije. I da, yusipovicevom stozeru, tj. jugo - štabu: Odličan posao radite, samo tako... družite se s mafijom

NI
ninja72
04:52 13.11.2014.

Jos jedan razlog da moj glas ide za gos. Kitarovic.

HE
helf
23:36 12.11.2014.

Da, naravno ide i on tamo gdje se pobjeđuje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije