Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječke Tržnice

Vojko Obersnel: Svejedno mi je gdje se proces vodi

Vojko Obersnel
Pero Lovrović
23.03.2010.
u 14:20

Slučaj riječkih Tržnica oduzet je riječkom tužiteljstvu zbog sumnje u objektivnost vođenja te se istraga o Tržnicama premješta u Osijek.

Posve mi je svejedno gdje će se proces voditi jer ću u bilo kojem gradu dokazati svoju nevinost, komentirao je danas za HRT riječki gradonačelnik Vojko Obersnel odluku o preseljenju slučaja riječkih Tržnica u Osijek.

- Sada se odjednom pojavljuje sumnja u rad Županijskog odvjetništva u Rijeci koje je dosad bilo zaduženo za mnoge slučajeve koje u Hrvatskoj nitko drugi nije htio. Mislim da Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci nije zaslužilo ovakav postupak, dodao je Obersnel.

Podsjetimo, slučaj riječkih Tržnica oduzet je riječkom tužiteljstvu zbog sumnje u objektivnost vođenja, te se istraga o Tržnicama premješta u Osijek. Za gospodarska kriminalna djela, kojima su proračun Rijeke oštetili za gotovo 80 milijuna, koji su završili na računu Tržnica, prijavljeni su Obersnel, njegova pročelnica za komunalni sustav Irena Miličević, njezin prethodnik Vladimir Bizjak i bivši direktor Tržnica Zoran Luštica.

 

Komentara 17

BO
bourne
18:03 23.03.2010.

Vojko je ispao smišljena žrtva svojeg političkog mentora Linića. Ako mu to nije jasno bit će mu uskoro.

OB
-obrisani-
18:22 23.03.2010.

------------->morski covik tebi je očito do šale Omaklo se njima i kad su poubijali pola miljuna Hrvata u i oko Bleiburga

OB
-obrisani-
21:41 23.03.2010.

o jest svejedno je samo si se nešto malo ukakio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije