Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave
Povratak na članak

Vodostaj Une napokon počeo opadati, četiri škole prekinule nastavu

Sava u Jasenovcu i dalje raste te bi se uskoro mogle proglasiti izvanredne mjere

Komentari 3

TM
trade_mark
09:20 15.05.2019.

koliko godina je damir u-kristu-i-s-kristom jelić bio gradonačelnik? sada je župan, zar ne? nije našao za shodno riješiti pitanje poplava, iako karlovac i okolica leže ne na jednoj, ne na dvije, ne na tri, nego na ČETIRI rijeke. ali zato u poglavarstu rade bratići, tetke, stričevi i kumovi, namještaju se natječaji, ide se na duhovne obnove... jer to je ono što karlovcu zapravo treba - jedna prava, poštena duhovna obnova! vjerodostojno!

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
07:35 15.05.2019.

Jel moze tim ljudima da se pomogne nekako? Novcano,emotivno,bilo kako. Ja se jos secam HR vatrogasaca Koji su dosli u Obrenovac posle poplave i pomagali. Ja stojim na raspolaganju da pruzim sta treba novcano ili kako god.

VL
SA
sargu123
09:46 15.05.2019.

Predsjednica je u mislima s poplavljenima. Znači bit će sve u redu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.