Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smirivanje

Vodostaj rijeka u Karlovcu pada iz sata u sat, ekipe i dalje na terenu

Kupa (1)
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
23.01.2013.
u 10:26

Tijekom idućih 24 sata očekuje se potpuno smirivanje situacije i lagani povratak vode u riječna korita.

Nakon što je tijekom jučerašnjeg poslijepodneva vodeni val Kupom u Karlovcu dostigao svoj maksimum na 784 centimetara vodostaj je počeo stagnirati, a tijekom današnjeg dana svakog sata pada za jedan centimetar.

Na sličan način kreću se i vodostaji drugih karlovačkih rijeka, pa je tijekom današnjeg dana vodostaj Korane manji za 40, a Mrežnice za 30 centimetara.

Ipak prometnice do nekih naselja u okolici Karlovca još su uvijek poplavnjena, pa su interventne ekipe i dalje na terenu. Tijekom idućih 24 sata očekuje se potpuno smirivanje situacije i lagani povratak vode u riječna korita.

Komentara 1

KV
kviki111
10:50 23.01.2013.

Nije mi jasno da nitko od poplavljenih ne zatraži od Hrvatskih voda objašnjenje gdje je završio novac koji građani Hrvatske plačaju dvadeset godina hrvatskim vodama upravo za izgradnju nasipa! Radi se o ogromnoj količini novca koji jer uplačivan dva desetljeća i koji je misteriozno nestao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije