Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE JE ZA PRONEVJERU

Voditeljica trgovine simulirala da je novac predala zaštitarima te zadržala 188.256 kuna

Blagajnička ladica
Dubravka Petric/PIXSELL
24.09.2022.
u 11:57

Sumnjiči ju se da je sa sigurnosnih vrećica otrgnula zaštitnu traku te simulirala da je novac predala zaštitarima radi deponiranja i uplate novca kod banke, no novac nikada nije predala zaštitarima

Za  pronevjeru i krivotvorenje isprave sumnjiči se 41-godišnjakinja koja je zbog toga ispitana na ODO Pazin. Sumnjiči ju se da je kao voditeljica jedne prehrambene trgovine na području Istre te osoba koja je bila zadužena za uplaćivanje dnevnog prometa od lipnja do prosinca 2021. ispisivala univerzalne naloge za uplatu novca iz dnevnog prometa.

Osim toga sumnjiči ju se da je sa sigurnosnih vrećica otrgnula zaštitnu traku te simulirala da je novac predala zaštitarima radi deponiranja i uplate novca kod banke. No novac nikada nije predala zaštitarima, kako se sumnja, već je dokumentaciju dnevnog prometa zajedno sa zaštitnim trakama sigurnosnih vrećica evidentirala u poslovnu dokumentaciju prodavaonice kao da je novac predan.

Tako je, kako se sumnja, sebi pribavila protupravnu imovinsku korist od 188.256 kuna. Nakon ispitivanja na tužiteljstvu dovedena je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji joj je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pežo
13:00 24.09.2022.

Hoće li dobivati 70 % plače dok ne završi suđenje i dobru otpremninu kao političari ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije