Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuglasice u intervjuu

Voditelj Putina nazvao ubojicom, Trump uzvratio: 'Mislite li da je naša zemlja tako nevina?'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.02.2017.
u 17:25

"Poštujem ga. Poštujem puno ljudi, ali to ne znači da se ne slažem s njima"

Američki predsjednik Donald Trump često hvali ruskog kolegu Vladimira Putina, kojeg mnogi u SAD-u smatraju diktatorom. Sada je stao u njegovu obranu u intervjuu za desno orijentirani Fox News, nakon što je voditelj Bill O'Reilly Putina nazvao ubojicom.

- Poštujem ga. Poštujem puno ljudi, ali to ne znači da se ne slažem s njima - rekao je Trump, nakon čega je O'Reilly rekao da je Putin ubojica.

- Postoji puno ubojica. Imamo puno ubojica. Mislite li da je naša zemlja tako nevina? - rekao je Trump.

Trump, kojeg u SAD-u mnogi optužuju za veze s Rusima te da je Moskva pomogla u njegovom izboru, rekao je da je za SAD bolje da se slaže s Rusijom.

- Ako nam Rusija pomaže u borbi protiv ISIS-a, što je velika borba, i islamskog terorizma diljem svijeta, to je dobra stvar - rekao je Trump.

 

>> Otkriveno o čemu su razgovarali Donald Trump i Vladimir Putin

>> Čovjek koji je predvidio sve: Trump i Putin su nemoćni, svijet očekuje financijska apokalipsa

Komentara 51

DA
Darko1983
17:33 05.02.2017.

Pojavi se normalan predsjednik u US i svi hoće dá ga se riješe

Avatar Cinco
Cinco
17:37 05.02.2017.

Najjača je ljubav ljevičara (danas čitaj liberala) koja bi pobili sve koji nisu kao oni. Kao ona Miloševićeva: Budi mi brat, a ako ne želiš razbit ću ti glavu!

Avatar samo Istina
samo Istina
17:46 05.02.2017.

Netočno prenosite VL! Prenijeli ste: - Poštujem ga. Poštujem puno ljudi, ali to ne znači da se ne slažem s njima ....a Trump je zapravo rekao: ..ali to ne znači da se slažem s njima... Razlika u značenju je dijametralnono suprotna i valjalo bi to ispraviti, ali ako i ostavite ovako netočno, neće me iznenaditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije