Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kaznene prijave

Vodice: Vidio petokraku napravljenu od cvijeća, pregazio kamionom pa se ispričao

Cvijeće u Vodicama
Foto: INFOVODICE
1/3
30.04.2018.
u 20:03

Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb, a nakon radova nestao je grb te se od zasađenih bijelih i crvenih begonija formirao logo Turističke zajednice Vodice koji je prethodno bio postavljen pred ljekarnom

Nakon što je u četvrtak kamionom prešao preko cvijeća u VodicamaRadoslav Juričev Sudac izjavio je za infovodice.hr da mu je "žao što je reagirao nepromišljeno i time osim materijalne štete narušio ugled Gradu Vodicama i tvrtki Leć". 

- Također hvala tvrtki Leć i Gradu što nisu podnijeli kaznenu prijavu protiv mene zbog počinjenog postupka, poručio je Juričev Sudac, dragovoljac Domovinskog rata i tenkist 113. šibenske brigade,

Podsjetimo,  u Vodicama na spoju ulice Hrvatskih boraca i Obale Juričev Ive Cote na zemljanu površinu koja se nalazi ispred zgrade stare općine postavljeni su novi nasadi. Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb, a nakon radova nestao je grb te se od zasađenih bijelih i crvenih begonija formirao logo Turističke zajednice Vodice koji je prethodno bio postavljen pred ljekarnom. 

Juričev Sudac u tome nije vidio logo TZ-a već zvijezdu petokraku te je kamionom prešao preko cvijeća, a nakon incidenta rekao je:

-Nije dostojno i primjereno da u mom mjestu od cvijeća bude zvijezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim braniteljima. Molio bih da se ovo sanira, vrati na stanje onakvo kakvo je prije bilo, a ako oni ne mogu onda ću ja o svom trošku sanirati.



 

Komentara 45

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
20:54 30.04.2018.

a kad vidi heineken?što će onda,razbiti si bocu u glavu.

Avatar Ronin
Ronin
20:42 30.04.2018.

Radoslav u dokazivanju rvatstva. Misija uspješna.

RE
REYAM
23:01 30.04.2018.

Kriv je alkohol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije