Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti Ken
Povratak na članak

Vodeći svjetski homofob Milo Yiannopoulos je homoseksualac i glasan zagovornik politike Donalda Trumpa

Grk s britanskom adresom, praktični je katolik i novinar, dva puta izabran među 100 najutjecajnijih osoba u digitalnoj ekonomiji. Homoseksualcima se trideset godina govori kako su “rođeni takvi”. To je laž i izmišljotina gay lobija kao odgovor na religioznu desnicu, kaže Milo

Komentari 4

Avatar lvan12
lvan12
00:40 19.01.2017.

Samo da je bio za Hilary, nista od navedenog nebi bilo tocno...

VL
DU
Deleted user
08:37 19.01.2017.

Nase medije na sve nacine pokusavaju da ospore pobjedu velikog Trumpa.

VL
ST
stomugromova
08:29 19.01.2017.

Tzv. "homofobi" (naziv potpuno neispravan terminološki i značenjem) imaju osjećaj gađenja, a ne straha. Homofobija je sklepani naziv od strane homoseksualnih udruga gdje se potpuno progrešno i namjerno koristi riječ fobija da bi se pokušalo i na taj način diskreditiratii one druge,normalne i zdrave pojedince koji imaju osjećaj odbojnosti i svijest o nakaznosti pojavnosti koje organizira samo jedan mali dio homoseksualne zajednice u vidu nekakvih povorki ponosa. Većina homoseksualaca su normalni, prosječni ljudi koji svoju intimu drže za sebe kao i većina heteroseksualaca, integrirani u društvo i zajednicu u kojoj žive.

VL
MX
Mister X
18:57 19.01.2017.

FGadno je kad jedan govori što se večina ne usudi u stvari "dobro društvo" "građani" to ne dozvole ne vole ni da čuju istinu realitet ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.