Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO uništio 40 posto

Vodeći proizvođač oružja u Srbiji upravo najavio veliko širenje pogona

Oružje/Ilustracija
Foto: Getty
26.10.2018.
u 20:22

Dodao je kako je tvornica "preopterećena" jer je više od 40 posto kapaciteta postrojenja uništeno tijekom bombardiranja 1999. godine.

Tvornica "Zastava oružje" uložit će u izgradnju nove dvorane od 4.000 četvornih metara i grijanje iste između 4 i pol do 5 milijuna eura iz vlastitih izvora. To je potvrdio ravnatelj tvornice Milojko Brzaković za N1. 

"Naš je cilj izgraditi novu dvoranu, dovršiti projekte i natječaje. Očekujemo da će izgradnja početi za mjesec dana", rekao je Brzaković.

Dodao je kako je tvornica "preopterećena" jer je više od 40 posto kapaciteta postrojenja uništeno tijekom bombardiranja 1999. godine.

"Plan za 2019. godine je oko 80 milijuna dolara. Imamo ugovorene poslove za cijelu iduću godinu", dodao je Brzaković.

Najavio je i da planiraju ulagati u modernizaciju tehničkih i tehnoloških uvjeta, povećanje produktivnosti, bolje radne uvjete kao i da im je želja zaposliti sto radnika do kraja godine. 

>> Pogledajte kako je bilo na vojnoj vježbi Velebit 18

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar navijač
navijač
21:51 26.10.2018.

Gdje su sad yugo trolovi koji kažu da treba ulagati u bolnice a ne u oružje.

DU
Deleted user
21:31 26.10.2018.

A ovo je vecernji.rs ili ????

BE
Beogradjan
20:58 26.10.2018.

Ludo vreme, sto god covek proizvede tesko proda, ali oruzja nikad dosta, da ga deset puta vise prozvedemo, ne bi bil dovoljno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije