Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Vođa Ku Klux Klana autom se zabio u grupu prosvjednika

Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.06.2020.
u 11:19

On je optužen za vandalizam i napad, a trenutno se nalazi u pritvoru.

Harry Rogers (36) osumnjičen je da se u nedjelju vozilo zabio u grupu prosvjednika u Virginiji kazao je policiji kako je on vođa lokalnog ogranka Ku Klux Klana. 

On je optužen za vandalizam i napad, a trenutno se nalazi u pritvoru. U napadu automobilom ozlijeđena je jedna osoba, piše CNN. 

Rogers je u kasnijim izjavama za medije ustvrdio kako on nije rekao policiji da je vođa lokalnog ogranka klana, već samo da ima veze s njima. No, s obzirom da je priznao da ima veze s njima provest će se istraga je li napad bio motiviran mržnjom, što pak znači i veću zatvorsku kaznu ukoliko mu se dokaže da je kriv. 

Ovo nije jedini napad automobilom na prosvjednike ovog vikenda. Naime, u Seattleu muškarac je automobilom uletio među prosvjednike, potom pucao i ranio jednog od prosvjednika koji mu se usuprotstavio. 

VIDEO: Napad u Seattlu: Automobilom uletio među prosvjednike, pucao i ranio jednu osobu!

Komentara 4

AJ
ajdemipopusi
11:52 09.06.2020.

Iz snimke se lijepo vidi da je covijek vozio auto po ulici, sto je svugdje u svijetu dozvoljeno. Na jedanput su ga opkolili huligani i poceli mu razbijat auto i sto je drugo mogao nego pucat na napadace. Nemojte mi vjerovat na rijec, pogledajte snimak pa sami procjenite, pa mi onda recite, sto bi ste vi uradili na njegovom mjestu?

Avatar Damating
Damating
11:39 09.06.2020.

Da, da. Ukinite policiju. ... gleda nam se nešto zanimljivo...

DU
Deleted user
17:42 09.06.2020.

Vođa Ku Klux Klana autom se zabio u grupu prosvjednika..u napadu automobilom ozlijeđena je jedna osoba ...aaahhhhahhaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije