Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNI RED I MIR
Povratak na članak

Vlasti BiH preispituju volontere iz inozemstva koji su pomagali migrantima

Udruga Aid Brigade objavila je kako su od 22. svibnja obustavili sve svoje aktivnosti usmjerene na pružanje pomoći migrantima

Komentari 6

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
10:40 29.05.2019.

Tako se to radi sa protudržavnim elementima i remetilačkim faktorima. Pouka za naše panjeve...

VL
ST
stomugromova
11:58 29.05.2019.

Mogli bi se kod nas preselit jer će im Božinović I Plenković dati bjanko dozvolu da rade ilegalno.Ne bih se čudio.

VL
OB
ObrenM
11:29 29.05.2019.

Zasto su se oni sjetili prije nas?

VL
BL
blekpanther
13:33 29.05.2019.

Fotografija? Gdje je snimljena? U BiH sigurno ne! Stavljate djecu u prvi plan iako znate da ta djeca bez kriminalnog i organiziranog dielovanja nebi mogli prijeci ni prvu maticnu granicu! Kako stati na kraj tomu? Neznam! Ali da citava javnostt zna sta se radi svim je poznato! Ali niko ne cini nista, ovim da sve guraju pod tepih! Pa valjda i dalje vjerujete da " narod" nezna nista!

VL
ST
stomugromova
11:57 29.05.2019.

Trebali ste ih uhapsit i bar mjesec dana držati u istražnom zatvoru.

VL
TO
Toni66
10:02 30.05.2019.

Ovaj super skupi mozak vladara EU centra koji nas porezne obveznike stoji njihova EU politika debelu milijardu i pol godišnje naravno u Eurima . Nemaju mozga da riješe to konačno sa izbjeglicama . Na njima je najveća krivica za nesrećua nesreću izbjeglica stradalnika rata . Konačno 3 godine im treba da se prebacimo na vrijeme bez zimsko - ljetno ( tjednima razgalabaju taj teški posao koje trebaju oni da rješavaju jer to je jako jako komplicirano i teško riješivo ) Pomagati gladnima djeci izbjeglicama rata je strašno nešto sve te treba kazniti protjerati.. Mnoge kretenske države u europi su primale izbjeglice sa Balkana i Bosne kad se tu građanski ratovalo svak sa svakim ... Umjesto da su ih odmah vračali sve u Srebrenicu ili Vukovar . I druga mjesta gdje je veselo bilo . Glavni razlog je jasan iz priloga . Pomagaći došli tamo i gle izbjeglice žive 8 puta bolje nego raja koja tamo živi i robija "demokraciju" Tako da je zavist došla do upaljenja . A potom je i to da izbjeglice sada opskrbljene i zbrinute bi ostale odučih 100 godina tamo ( Njihova krivica nije jer ih tako u tim logorima drži EU ! ) Bolesna politika Demon kracije -Merkelice . Koja kako znamo nakon puštenih milion i pol izbjeglica te oduševljenja njemaca opet postave za sljedećih 4 godine da vlada kao i do sada . Jer pametnijeg čovjeka nema u Europi ... Sada ih avionima malo malo vrača u Afganistan tako da su porezne obveznike već stajali an stotine miliona eura

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.