Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne primamo homoseksualce'

Vlasnik zadarskog apartmana Brazilcu poslao poruku da otkaže rezervaciju jer je - gay

apartman u Zadru
Foto: Booking.com
07.08.2018.
u 19:58

Fabiano Vallim, inače radiolog iz Sao Paula u Brazilu, rezervirao je apartman Identity zadarskoj u Ulici Alesandra Paravije 14 preko Bookinga, no onda mu je stigla šokantna poruka

Jedan brazilski liječnik neugodno se iznenadio kada je dobio poruku na popularnoj stranici za rezervaciju smještaja booking.com, a koja mu je stigla ravno iz Hrvatske.

Fabiano Vallim, inače radiolog iz Sao Paula u Brazilu, rezervirao je apartman Identity zadarskoj u Ulici Alesandra Paravije 14 preko Bookinga, no onda mu je stigla šokantna poruka.

– Odbijeni ste. Ne primamo homoseksualce. Otkažite svoju rezervaciju. Tomislav Gospić – stoji u poruci koju je dobio.

Brazilac je presliku poruke objavio na Twitteru, kao i njegov odgovor.

– Dragi Tomislav Gospić, iznenađen sam vašim nepristojnim odgovorom na moju rezervaciju. Homofobno ponašanje poput vašega bi trebalo biti zabranjeno u čitavom svijetu. Ali i dalje vjerujem u dobre ljude. Vi niste jedan od njih. Siguran sam kako ćete razumjeti da ću zadržati svoju rezervaciju do 30.08, jer to je dogovor koji sam napravio sa servisom Booking.com. Nadam se da će vas oni nekako kazniti. Oduvijek slušam izrazito lijepe stvari o Hrvatskoj ali, naravno, vi ne biste bili dio toga, jesam li u pravu? Bog vas blagoslovio – odgovorio mu je Fabiano Vallim koji je sa svojim suprugom planirao posjetiti Hrvatsku.

On je na Twitteru označio i Zagreb Pride koji od Bookinga zahtijeva da domaćin bude kažnjen.

apartman u Zadru
1/25
Ključne riječi

Komentara 229

Avatar Proleter
Proleter
20:17 07.08.2018.

Legitimno je pravo vlasnika hotela da bira goste.

DU
Deleted user
20:26 07.08.2018.

zamislimo da taj covjek ima djecu i familiju , dali on ima pravo da zna komu u kucu ulazi , nek radi sa svojim dupetom sta hoce , homosexualci uzivaju prava visa od normalnih ljudi , da znam ti ces reci da su oni normalni , pa primi ih ti i stvar je rijesena

RI
rightside
21:00 07.08.2018.

ne vidim problem nikakav ovdje..ko ih hoce za goste nek ih prima,,ja takoder nebi,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije