Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I NE MOŽE JE ZAUSTAVITI

Stalno mu krali čokoladice, vlasnik trgovine ostao iznenađen kad je na snimci otkrio tko je lopov

Foto: YouTube Screenhshot
1/3
10.01.2017.
u 09:00

U zadnjoj krađi vjeverice su otuđile Kinder Bueno u vrijednosti od dva dolara, a vlasnik dućana postaje očajan jer se ne može riješiti životinja

Trgovina "Luke's Grocery" u Torontu glavno je odredište za vješte vjeverice koje od prošle jeseni upravo ondje kradu slatkiše. Vlasnik dućana Paul Kim kaže da viđaju vjeverice crne i svijetlosmeđe boje, a već su ga posjetile 40 puta. 

– Čuli bismo neobične zvukove, no kad bismo došli do njih, već bi istrčale iz dućana s čokoladicom u ustima – kaže. U zadnjoj krađi otuđile su Kinder Bueno u vrijednosti od dva dolara, kako piše Metro.

– Pokušali bismo zatvoriti vrata trgovine da ne ulaze, no postalo bi zagušljivo, a previše nas košta svakodnevno rashlađivanje prostorije. Kontaktirali smo i službe za zaštitu životinja, ali njih zanimaju jedino izgubljene/ozlijeđene životinje ili ljubimci – tvrdi Paul.

Pokušali su posprejati čokoladice sredstvom koje bi odbijalo vjeverice, no kupuju ih djeca pa bi taj potez bio preriskantan. Javnost su obavijestili o incidentima nadajući se da će uspjeti pronaći način da zauvijek otjeraju životinje.

 

 

>> Na rutinskoj kontroli prometa policijske službenike dočekala koala

Ključne riječi

Komentara 22

BE
belimo
10:21 10.01.2017.

Mali sladokusac...simpa

BI
bijelocrveni
11:08 10.01.2017.

Stavio čokoladice odmah do vrata i kao ovo mu se slučajno događa? Video ima već pola milijuna pregleda.

Avatar komentatorx
komentatorx
12:51 10.01.2017.

Odličan marketing i za čokoladicu i za trgovinu. Simpatično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije