Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI RAZBOJNICI

Vlasnik trgovine: 'Prodavačica je potresena i u bolnici je. Nije se trebala suprotstaviti'

Foto: 24sata
18.09.2020.
u 08:24

- Ma nije trebala to napraviti, nije se trebala braniti. Najbitnije je sačuvati svoj život, sve ostalo nije bitno... - kazao je vlasnik trgovine.

Prodavačica trgovine u Dubravi, koja se suprotstavila dvojici razbojnika kada su joj uz prijetnju nožem ukrali novac, jako je potresena nakon događaja, psihički je loše i trenutno je u bolnici.

- Ma nije trebala to napraviti, nije se trebala braniti. Najbitnije je sačuvati svoj život, sve ostalo nije bitno... Ali ona je šok doživjela u policiji i zbog toga je loše. Ne mogu vam više ništa reći - kazao je za 24sata vlasnik trgovine. 

Zagrebačka policija je uhitila dvojicu mladih razbojnikaa. Prvo su uhitili 21-godišnjaka, zatim njegovog suučesnika. 

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u srpnju 2020. godine dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Razbojništvo'. Naime, sumnja se da je 22. srpnja oko 16.30 sati s još jednom zasad nepoznatom osobom, a s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, ušao u trgovinu u Oporovečkoj ulici gdje je 42-godišnjoj zaposlenici drugi počinitelj zaprijetio nožem i tom je prilikom nožem i ozlijedio nakon čega su je i fizički napali te otuđili novac - priopćili su nam iz PU Zagrebačke.

No, mladom razbojniku to očito nije bilo dovoljno pa je samo tri dana poslije opljačkao i 66-godišnjaka na cesti nakon čega su ga uhitili u tramvaju. 

- Također, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su sredinom kolovoza 2020. godine dovršili kriminalističko istraživanje i nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je zajedno s prethodno navedenim 21-godišnjakom, počinio isto kazneno djelo. On je predan pritvorskom nadzorniku dok je  posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - kažu iz policije.

Podsjetimo, jedan od razbojnika ju je zgrabio za vrat i zaprijetio joj nožem, a hrabra prodavačica im se suprotstavila - othrvala se od njih i počela ih gađati stvarima iz trgovine. Nakon što su ukrali novac iz blagajne, muškarci su pobjegli. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije