Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretukli ga

Vlasnik stana unajmio utjerivače da od podstanara utjeraju dug za režije

policija
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.06.2014.
u 08:48

Oni su u subotu ušli u stan u vlasništvu 50-godišnjaka i pretukli njegovog 29-godišnjeg podstanara i pri tom mu iz stola uzeli 1.200 kuna na ime neplaćenih režija.

Zadranin(50) vlasnik stana unajmio je 52-godišnjaka i 46-godišnjaka za utjerivanje duga od svog 29-godišnjeg podstanara.

Oni su u subotu ušli u stan u vlasništvu 50-godišnjaka i pretukli njegovog 29-godišnjeg podstanara i pri tom mu iz stola uzeli 1.200 kuna na ime neplaćenih režija. Podstanar je uspio pobjeći iz stana i potom prijaviti sve policiji. 

​Protiv sve trojice Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog iznude.

>> Premlaćivali i iznuđivali Šibenčanina zbog nepostojećeg duga

Komentara 6

DU
Deleted user
09:19 23.06.2014.

Koji bezobrazluk od vlasnika, tražiti da dečko plati režije, za ne povjerovati. Nadam se da će ga zaštititi ne vladine udruge sa područja Zadra.

L0
luena 01
09:32 23.06.2014.

Vodi se kaznena prijava zbog iznude ? a jel to kod nas normalno ne placat rezije, stanarinu... Nije u redu da su ga namlatili ali govoriti o iznudi a on duguje novac vlasniku stana....iako ,ima takvih utjerivaca i ovdje nii oni ne susprezu od brutaliteta ako se duznik oglusi na opomene ...

TV
tvrdapixa
09:19 23.06.2014.

Čuj ovo, frajer ne plati ono kaj je potrošil. A onaj kojem je dužan prijavljen za iznudu. Po tome bi Hrvatska bila na optuženičkoj klupi za svaku ovrhu. I meni je podstanar nabil račun zbog sexi linija i jednostavno zbrisal.. Mi najmodavci smo stvarno krvopije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije