Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS ŠULJIĆ

Vlasnik restorana s Michelinovom zvjezdicom pobjesnio: 'Hrvatske vode uzele su nam 180 tisuća kuna'

Goran Stanzl/Pixsell
05.10.2020.
u 13:07

Podsjećamo, restoranu Boškinac u veljači ove godine dodijeljena je jedna prestižna Michelinova zvjezdica.

Vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac Boris Šuljić na svom je Facebook profilu poprilično bijesno dočarao situaciju u kojoj se našao te njegov post prenosimo u cijelosti: 

"Ishodovali smo građevinsku dozvolu za proširenje hotela i vinarije Boškinac. Koštalo nas je to nekih logičnih troškova koji uz to idu, to spada razumljivo u poslovni rizik. Samo, što Hrvatske vode sad imaju s tim?

Na mjestu gdje nema ni vode ni odvodnje, gdje oborinske vode stvaraju kratere koje sami saniramo već skoro 20 godina, gdje ne postoje nikakve ni hrvatske ni bugarske vode, mi smo odlučili proširiti poslovne kapacitete. Međutim, s obzirom na ovu situaciju i neizvjesnosti oko turizma generalno, odlučili smo pričekati još neko vrijeme s daljnjim aktivnostima.

Ishodovali smo građevinsku dozvolu za proširenje hotela i vinarije Boškinac. Koštalo nas je to nekih logičnih troškova...

Objavljuje Boris ŠuljićPonedjeljak, 5. listopada 2020.

Dakle građevinska dozvola je u mirovanju i imamo još cca dvije godine da je konzumiramo. Možda na kraju i nećemo. Međutim Hrvatske vode, još jedna hrvatska fantomska praona novca, leglo političkog klijentelizma i korupcije, jutros su nam s računa skinule 180 000 kuna zaduženja po toj građevinskoj dozvoli, za koju mi još nismo sigurni hoćemo li je i konzumirati. Oni su se naplatili jer postoje zakoni koji im to omogućuju. Što su nam konkretno naplatili? *ebale vas hrvatske vode, šume, ceste, potoci i jaruge, da vas *ebale!" napisao je.

Podsjećamo restoranu Boškinac u veljači ove godine dodijeljena je jedna prestižna Michelinova zvjezdica.

Komentara 56

DO
domagoj1492
13:20 05.10.2020.

Hrvatski moto - “uzimamo onima koji rade, da bi dali onima koji ne rade”.

YO
youme123456
13:24 05.10.2020.

neki dan je plenki rukama i nogama branio parafikalne namete i uhljebe koji tamo rade

NJ
njofra51
13:23 05.10.2020.

Hrvatske vode, šume, HGK i gospodin Vidošević, SRAMOTA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije