Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo koliko košta

Vlasnik restorana povećanje troškova odlučio riješiti naplatom ulaznice: 'Gosti to razumiju'

Konobar
Duško Jaramaz/PIXSELL
08.05.2022.
u 19:45

Ulaznicu je odredio da bude tri eura (23 kune), a razlog je drastičan rast svih ulaznih troškova

Vlasnik restorana u njemačkom gradu Ratingeru uveo je plaćanje ulaznice u objekt za svakog gosta, osim djeci. Ulaznicu je odredio da bude tri eura (23 kune), a razlog je drastičan rast svih ulaznih troškova – od namirnica do energije.

Horst Ingendorn za WDR je kazap kako nije imao izbora. 

“Meso je skuplje od 30 do 50 posto, povrće 30 posto. Ulje za prženje poskupjelo je više od 100 posto, a troškovi energije za 2000 posto. U jednom sam trenutku povukao ručnu i rekao da sad moram nešto poduzeti. Umjesto da mijenjam jelovnik i povećavam cijenu vode i drugih usluga, odlučio sam uvesti ta tri eura”, kazao je.

“Gosti s kojima sam razgovarao to razumiju i mislim da je ta otvorenost i iskrenost zapravo prilično dobra”, dodao je Ingendorn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije