Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vlasnik portala Labin.info prijavljen zbog prijetnje Damiru Kajinu

Damir Kajin
Arhiva VL
05.12.2009.
u 12:28

Prijetnje je uputio Adriano Kiršić koji je u četvrtak prosvjedovao pred butikom Kajinove supruge u Puli zbog, kako smatra, sumnjive prodaje gradskog stana u Labinu, zbog čega poziva Kajina da se očituje.

LABIN - Protiv vlasnika portala Labin.info Adriana Kiršića policija je u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje ideesovcu Damiru Kajinu, koji ga je prije nekoliko dana i prijavio.

Podsjetimo, Kajin se na prijavu odlučio nakon što je dulje vrijeme primao pisma Adriana Kiršića, a potom odlučio nazvati i Kajinovu suprugu. U jednom pismu je pisalo “zamisli priču kako ti netko dolazi doma za 15 godina kada tvoj sin već završava fakultet i kada se sprema na vlastitu ženidbu i onda netko ubije tebi tvog sina ispred tvojih očiju, na tvom kućnom pragu? Onda ti u lice kaže: ‘To ti je za Demetliku (gradonačelnika Labina, op. a.) i ukradenu kuću u Rapcu, to je zato što si karakterna pizda od čovjeka pa si se borio protiv koncerta Thompsona u Istri...’.”

Neslužbeno se doznaje da je Kiršiću, koji je u četvrtak prosvjedovao pred butikom Kajinove supruge u Puli zbog, kako smatra, sumnjive prodaje gradskog stana u Labinu, zbog čega poziva Kajina da se očituje, pretražen stan i poslovni prostor.

Komentara 6

OB
-obrisani-
13:31 05.12.2009.

Čovjek javno političare proziva za kriminal a država šuti,zašto sad ne djeluje uskok jer ćovjek je žviždać ako se hrvatska država na ovaj naćin bori protiv kriminala da privode one koji na njega ukazuju.Trebao bi karamarko da se malo posveti svemu ovome!

OB
-obrisani-
12:42 05.12.2009.

Istra: Ovako je jučer govorio kandidat za HR predsjednika IDS-ovac Damir Kajin: \"Ako se bilo tko protuzakonito okoristio, treba ga uhapsiti i tu nema razlike između „mojih\" i „njihovih\". Oni koji su uzeli što im ne pripada ne mogu ni biti moji\" - komentirao je predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin ulazak USKOK-a u pulsku gradsku upravu. Naglasio je da u slučaju svake sumnje u kriminal i korupciju očekuje fer, nepristran i zakonit te nadasve brz postupak institucija. - Na konstataciju da Koja iz \"Disipline kičme\" traži autorstvo na Kajinom najnoviji slogan \"svi za mnom\" Kajin odgovara: jedino autorstvo priznajem Koči Popoviću koji je povikao „Za mnom\" kad su meci letjeli oko ušiju. Tada je to bilo teško izgovoriti, a ni danas nije lakše, a ovi drugi mi neće zabraniti da govorim. Kad bi Koča Popović danas birao svog nasljednika, od svih predsjedničkih kandidata zasigurno bi izabrao mene. Tamo gdje je on stao, ja nastavljam čistiti bandu lopovsku. Dodajem stoga i partizanski \"Naprijed!\" komentar: Kajin paušalno i općenito obračunava protiv \"bande lopovske\" u HR, Sanadera bi on na Goli otok i pola predsjedničkih kandidata pohapsio, dok istovremeno neće konkretno komentirati aferu sa Kozlevac - Jakovčićevim vatrogasnim kamionima u Istri (kažu da je u ovoj aferi nestalo više novca nego u Rončevićevoj aferi s lažiranom javnom nabavkom kamiona na MORH..??) niti Kajin komentira dobro mu poznat slučaj ukradene kuće u Rapcu. vidjet ćemo idućih dana da li će i o tome Kajin, kao predsjednički kandidat u HR, javno progovoriti...?? Istovremeno treba priznati Kajinu da ima dobar predizborni plakat

OB
-obrisani-
12:46 05.12.2009.

Adriano Kiršić iz Labina kojeg je predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin prekjučer zbog prijetnji prijavio Upravi za posebne poslove sigurnosti pri MUP-u, u četvrtak je kako je i obećao prosvjedovao na pulskom Forumu ispred butika Kajinove supruge Alice Del Bianco. Kiršić, naime, od Kajina traži da se „odmah obračuna s bandom lopovskom u Istri“, odnosno da javno, između ostalog, objavi dokumentaciju kako je labinski gradonačelnik, njegov stranački kolega, Tulio Demetlika „protuzakonito, neposrednom nagodbom prodao gradsku imovinu, ukradenu kuću u Rapcu svom šoferu Borisu Čekadi i to za svega 47 tisuća eura“. Zbog te kuće, koja se nalazi u središtu Rapca, udaljena svega 20-tak metara od mora, Kiršić je u više navrata pisao Kajinu tražeći od njega da se pozabavi korupcijom u Labinu. U tim je pismima i razglednicama, kako je kazao Damir Kajin, Kiršić i prijetio, pa čak i ubojstvom sina, no sve te prijetnje on ipak nije do sada prijavio. Na prijavu se odlučio tek početkom tjedna, nakon što je Adriano Kiršić počeo nazivati i uznemiravati i njegovu suprugu Alice. No, i pored prijave Kiršić je nastavio sa svojom „borbom za dokazivanjem istine“. On je tako Damiru Kajinu dao jedan dan da javno odgovori na njegova pitanja o korupciji u Istri, a ako to ne učini najavio je kako će svakodnevno prosvjedovati ispred butika njegove supruge. „Tražim od svih građana Istre i Hrvatske da javno pomognu predsjedničkom kandidatu IDS-ovcu Damir Kajinu da već jednom napokon bude pošten“- veli Kiršić. On je na pulskom Forumu ispred butika Alice Del Bianco u četvrtak prosvjedovao 50-tak minuta, a cijelo vrijeme uz njega su bila i dva policajca koja nisu intervenirala. Nakon 50-tak minuta stigli su komunalni redari i utvrdili da Kiršić nema dozvole za zauzimanje javne površine i plakatiranje. Sastavili su takav zapisnik kojeg je Adriano Kiršić i potpisao te se pokupivši svoje transparente mirno udaljio. – Mirno sam se udaljio jer nemam papire za prosvjed protiv kriminala i korupcije u Hrvatskoj, a takvu ću dozvolu, za zauzimanje prostora zatražiti od nadleženih pulskih gradskih službi. Kad je dobijem nastavit ću s prosvjedom na Forumu pred butikom Alice Del Bianco – kazao je Adriano Kiršić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije