Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI PODUZETNIK
Povratak na članak

Vlasnik OPG-a uzeo poticaje i požalio. Pročitajte njegov post na Facebooku

Jelčić je objasnio da je nakon završenog fakulteta pokrenuo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i da je pritom počinio veliku pogrešku – uzeo je poticaje za zapošljavanje i završio na sudu.

Komentari 59

DO
domxerex
12:30 24.08.2018.

E to te ja pitam! To je pravo novinarstvo a ne onaj članak sa nacrtanbom mašnom na glavi djeteta. Ovako se piše. Ali isto tako je to dokaz onoga što ja tvrdim da je HDZ=SDPJ. Otprilike jedu isti ali ne baš skroz do kraja ali ništa bitno. Očito je da su gospodina načepili za vrijeme urbane intelektualne nadasve poštene antifačističke vladavine SDPJ i patnera. U svakoj normalnoj zemlji europe nakon takve presude bi ona druga strana iskoristila priliku i raščerečila političke protivnike. Pljuštale bi ostavke u stranci i bilo bi gomila političkih mrtvaca koje ni Isus ne bi mogao uskrsnuti. Ali ne kod nas. NE zato jer je ono dokaz da oni surađuju i da čuvaju jedni drugima guzicu, pardon fotelju. I da je sve to što vidimo u medijima samo predstava za naivnu javnost dok se oni privatno časte, druže pa čak i vjenčavaju. JAndroković i Zoka Milanović su oženili sestre. Bero i Jasen Mesić sestrične. Tedeski je oženio Reinerovu sestru, ...

VL
AL
alf
12:11 24.08.2018.

Koje smece od drzavne uprave i onih pravobranitelja koji su placeni da pravedno provode zakone? Ovo sve pokazuje koliko je mafija povezana, oni se ne nazivaju mafija, oni su "ugledni " u hrvatskom drustvu. Isto sve kao sto je bilo u "demokratskoj" Jugi, jedina razlika je u tome da su njihovi potomci na vlasti.

VL
ST
stefj
12:43 24.08.2018.

To je to, takvih priča sudara s državom ima koliko želite. A i kada ispadne kriva, novce od države teško ćete dobiti... Objašnjenje je jednostavno -uhljeb ima cijelo svoje radno vrijeme posvećeno tome kako nekog poduzetnika što više ugnjaviti i uzeti mu što više novaca, a poduzetnik (ili građanin) mora uz borbu protiv uhljeba još i raditi i izboriti se na tržištu... Protiv ovoga bi se Marić morao boriti. No čini se da je on odabrao stranu i da namjerava uništiti mikro i male poduzetnike.

VL
DU
Deleted user
12:36 24.08.2018.

Sinovi i kceri tih "uglednih" svojim skupocijenim autima svakodnevno ubijaju taj napaceni puk.

VL
VE
večernjamaglica
12:52 24.08.2018.

Ovo je na gotovo svim portalima,I dobro je da je.Bolno istinito I tužno.Nije grijeh uzeti poticaje,greška je ako nemaš zaledje..Nije li ono davno I mladi Jastreb uzeo poticaje,pa je bila afera gladnih koja I pasa,kaznene prijave I na kraju ništa.Ovaj mladić je probao pošteno,ali krivu državu je odabrao.Borkoviću ni dlaka s glave ,a ovaj poštenjak na tabletama za tlak.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:54 24.08.2018.

Luka svaka čast na borbi sa vjetrenjačama... samo mi nije jasno kako je sud to ipak exspresno odradio ja se naime također tužim sa državom...prvostupanjsku presudu sam čekao 5 godina a drugostupanjsku čekam već 3 godine i ne nazire se kraj...

VL
KA
katanga
15:27 24.08.2018.

ovo je primjer kako se treba boriti, ovo je primjer kako se oni koji nas predstavljaju odnose prema preuzetoj obavezi, ovo je primjer kuda nas žele odvesti u kakvu budućnost, što nam je činiti? ovakve" pirove pobjede" neće donijeti ništata novo za zajednicu dok ne bude u Zakonu propisana kaznena ili prekršajna odgovornost za odgovornu osobu institucije koja radi štetu poduzetniku, pojedincu a u konačnici najveću štetu zajednici, također trgovanje ovlastima, zloupotreba položaja i društvenog uticaja, ne izvršavanje preuzete obaveze u predstavničkim tijelima itd.itd referendum za dopunu kaznenog zakona i ugraditi članke koji bi ovakve situacije prepoznavali.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
16:28 24.08.2018.

Nazalost pune su "javnesluzbe "debila, debeloguzih i zlobnih neradnika, polupismenih pa cak i idiota kretena. Treba provesti tajnu akciju razotkrivanja i otkaza

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:55 24.08.2018.

I mene momentalno gnjavi netko u gradskoj sluzbi. Tu sam dozivio strasno kooperativne i susretljive osobe. Ali ova osoba je bas zlobna, iz kaprica me gnjavi, cak laze i pravi me budalom. Zasto? Bez nekoga povoda, zato sto moze. Nisam vjerovao daje tako nesto moguce. Na zapadu ima isto tako nesposobnih i glupih sluzbenika. Jedina razlika je da su na zapadu sluzbenici tu kao servis narodu. U nas neki jednostavno imaju mogucnost izzivljavati svoje karakterne greske. Nitko im nemoze nista.

VL
DU
Deleted user
13:36 24.08.2018.

volio bih cuti drugu stranu price, ali ako je sve ovo istina onda nam nema spasa

VL
KO
Kora
17:19 24.08.2018.

Čudim se da je taj mladi čovjek uletio u tešku dramu, kao da nije čuo iskustva drugih. Meni je život skratila patnja i muka koju sam imala pošto potpisah ugovor s jednim teleoperaterom za pretplatu te mobitel, e, ljudi moji - što su oni meni napakirali....! Prošlo je par godina, još se ne mogu osloboditi trauma. A za teže stvari iza kojih stoji država - bože te oslobodi ako prihvatiš neki aranžman; očistit ćeš karme za 10 života!

VL
MA
magnum2013
09:05 25.08.2018.

Svojevremeno sam pisao na ovim komentarima i naveo konkretni primjer kako je izgledala lakrdija na sudu i borba protiv moćnika čijim mozgovima upravlja količina primljenih sredstava. Znadete i sami kako se to zove. Radilo se o prevari i čitava lakrdija odigrala se na sudu u Črnomercu. Nikad nisam mislio da ću pravdu i svoja prava ostvariti na način kako sam to jedino mogao i morao. Sav novac dobio sa natrag bez suda i nepravde, ali na način kojeg se i danas stidim. Kako kaže ovaj mladi čoovjek vrijedilo je zbog svih pored mene. Kad slušamo naše moćnike imamo osjećaj da živimo u Švicarskoj. Oni pojma nemaju što se događa u Lijepoj našoj, a možda sam u krivu. Oni izgleda samo zatvaraju oči pred sramotom koja se događa malim ljudima.

VL
DU
Deleted user
07:42 25.08.2018.

pa nije bez razloga u ocima europskih politacara hrvatska drzava drzava mafijasa

VL
CH
che99
23:00 24.08.2018.

bravo za dečka, gazi bagru

VL
DU
Deleted user
00:00 25.08.2018.

Samo tako se rađa budući državnik koji će pomesti svo smeće koje koje je potrebno pomesti. A ako se takav ne pojavi, ne će biti ni budućnosti.

VL
BO
boris
10:00 25.08.2018.

sinkrecija balkanizma i lopovluka. Šta drugo nego omogućiti kako pokrasti novac ondje gdje se ukaže prilika, to je ta država. Razumije se zašto se ne provode reforme. Nek idu u nepovrat...

VL
DA
Dabiša
13:00 24.08.2018.

Promaklo mi je, ili stvarno lik nije napisao zašto ga terete. Čemu uopće strka? Vrlo neprofesionalno od novinara.

VL
VL
vlada1
14:00 24.08.2018.

E moj Luka, ja imam 40 godina i sve to čemu se ti čudiš mi je već normalno, ak hočeš živjeti u svojoj dragoj domovini šuti, trpi i plaćaj, ili se učlani u stranku, al pazi koju da se opet ne zaje.. š ko s poticajima.

VL
LO
lojtra1
14:43 24.08.2018.

Poštovani Luka, sve si jasno napisao i mi sa iskustvom te razumijemo kao i sebe same. Ali nemoj pisati da si "spreman" jer nakačit će ti se još i antifašisti za vrat a od suda ćeš teško dobiti potvrdu da nisi fašist.

VL
ZA
zac111
15:10 25.08.2018.

na ulice! previse sranja se događa!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.