41 30°C
  • domxerex:

    E to te ja pitam! To je pravo novinarstvo a ne onaj članak sa nacrtanbom mašnom na glavi djeteta. Ovako se piše. Ali isto tako je to dokaz onoga što ja tvrdim da je HDZ=SDPJ. Otprilike jedu isti ali ne ... prikaži još! baš skroz do kraja ali ništa bitno. Očito je da su gospodina načepili za vrijeme urbane intelektualne nadasve poštene antifačističke vladavine SDPJ i patnera. U svakoj normalnoj zemlji europe nakon takve presude bi ona druga strana iskoristila priliku i raščerečila političke protivnike. Pljuštale bi ostavke u stranci i bilo bi gomila političkih mrtvaca koje ni Isus ne bi mogao uskrsnuti. Ali ne kod nas. NE zato jer je ono dokaz da oni surađuju i da čuvaju jedni drugima guzicu, pardon fotelju. I da je sve to što vidimo u medijima samo predstava za naivnu javnost dok se oni privatno časte, druže pa čak i vjenčavaju. JAndroković i Zoka Milanović su oženili sestre. Bero i Jasen Mesić sestrične. Tedeski je oženio Reinerovu sestru, ...

  • alf:

    Koje smece od drzavne uprave i onih pravobranitelja koji su placeni da pravedno provode zakone? Ovo sve pokazuje koliko je mafija povezana, oni se ne nazivaju mafija, oni su "ugledni " u hrvatskom drustvu. Isto sve kao sto je bilo ... prikaži još! u "demokratskoj" Jugi, jedina razlika je u tome da su njihovi potomci na vlasti.

  • stefj:

    To je to, takvih priča sudara s državom ima koliko želite. A i kada ispadne kriva, novce od države teško ćete dobiti... Objašnjenje je jednostavno -uhljeb ima cijelo svoje radno vrijeme posvećeno tome kako nekog poduzetnika što više ugnjaviti i ... prikaži još! uzeti mu što više novaca, a poduzetnik (ili građanin) mora uz borbu protiv uhljeba još i raditi i izboriti se na tržištu... Protiv ovoga bi se Marić morao boriti. No čini se da je on odabrao stranu i da namjerava uništiti mikro i male poduzetnike.

Još iz rubrike Vijesti

Andrej Plenković predstavio nove ministre
Sućut premijera Plenkovića

'Bolno je i nedopustivo što je njegov mladi život tragično prekinut na radnome mjestu'

Vukovar
velika anketa

Je li vrijeme za ćirilicu u Vukovaru? Evo što o tome kažu Vukovarci

7
prevrnuo se viličar (1)
NEOBIČNE NESREĆE

Jedan potpaljivao peć pa zapalio sebe, na drugog pao viličar