Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI DA MU GA VRATE

Vlasnik pitona s Jaruna: Zove se Biggie i ima svoju sobu

piton 2
Foto: ZOO Zagreb
1/4
07.07.2020.
u 16:46

Piton se nalazio u stanu uhićenog muškarca, a policija je odmah zvala zoološki vrt da ga preuzmu. Policija je pretragom stana pronašla 25 stabljiki marihuane visine između 10 i 130 centimetara.

Nakon što je muškarac s područja Jaruna uhićen, djelatnici Zoološkog vrta u Zagrebu ostali su iznenađeni kada su na privremeno čuvanje dobili burmanskog pitona dugog 5,5 metara i teškog 50 kilograma.

Piton se nalazio u stanu uhićenog muškarca, a policija je odmah zvala zoološki vrt da ga preuzmu. Policija je pretragom stana pronašla 25 stabljiki marihuane visine između 10 i 130 centimetara.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao i prepakiravao u stanu u Zagrebu na području Jarunu te je tako pripremljenu marihuanu dalje preprodavao - stajalo je u policijskom izvješću

Foto: ZOO Zagreb

- Istina je da sam imao biljke na terasi, no nije ih bilo 25, nego 19, i uzgajao sam ih za osobne potrebe, a ne za preprodaju, kako tvrde, započeo je za 24 sata svoju priču T. M. (37) sa zagrebačkog Jaruna.

Otkrio se da se zmija zove Biggie te je odlučan u namjeri da se što prije dovede kući. Za Biggieja je uredio cijelu sobu. Osim burmanskog i kraljevskog pitona, imao je i dvije boe, četiri kukuruzne zmije te dvije štakorašice. Prije pet godina, kraljevski piton otpuzao je preko krova susjedi na terasu.

- Moja poznanica ga je pustila na krov. Ona je tog pitona odnijela i u bolnicu - rekao je za 24 sata.

Rekao je i kako biljke koje je imao, osim THC-a, sadrže i CBD.

- Imam nalaz psihijatra u kojemu je navedeno da biljke s CBD-om koristim već godinama za ublažavanje epi napadaja, problema sa spavanjem te bolova u leđima i koljenu jer sam se ozlijedio u prometnoj nesreći nakon pada s motocikla. Ne želim piti tablete, radije prije spavanja zapalim ‘joint’ ili napravim shake od mlijeka i banane u koji dodam vrh svježe odrezan s biljke - kaže.

Foto: PUZ

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sedam
17:45 07.07.2020.

Velikog li kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije