Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODMETNUT EKSPLOZIV

Vlasnik kamiona: 'To je vjerojatno bilo meni namijenjeno'

U eksploziji kamiona poginula jedna osoba
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
17.01.2020.
u 12:44

Pretpostavlja se da je muškarac stradao dok je podmetao eksplozivnu napravu ispod kamiona,

Oko tri sata ujutro u naselju Popović Brdo u okolici Karlovca eksplodirao je kamion, pri čemu je smrtno stradala jedna osoba. Policija provodi očevid kojim bi se trebalo utvrditi uzrok eksplozije i identitet osobe koja je smrtno stradala. 

Kamion koji je eksplodirao pripadao je mještaninu Milanu B. koji se bavio prodajom drva za ogrjev, neslužbeno se doznaje. 

– Došao sam u tri sata. Zvao me susjed, došao sam tu. Onda smo ja i policija gledali i onda smo našli noge. Gledali smo odakle je eksplozija mogla doći, što se dogodilo s kamionom... na kraju smo vidjeli mrtvog čovjeka. I dalje je sve na policiji da utvrdi očevidom tko je – kazao je  Milan B. 

Pretpostavlja se kako je muškarac stradao dok je podmetao eksplozivnu napravu ispod kamiona, 

– To je vjerojatno bilo meni namijenjeno, no tko i zašto, ne znam. Nitko mi nije prijetio, stvarno ne znam ni sumnjam ni na nikoga. Ja nisam tada bio ovdje, ovdje ne stanujemo, već u drugoj kući sedam kilometara dalje. Mjesec dana sam sa suprugom tu boravio dok sam renovirao drugu kuću, a inače ovdje samo navraćam jer tu držim kamion – rekao je Milan, pišu 24sata. 

 


 

Ključne riječi

Komentara 8

BR
Brandfackel2
13:46 17.01.2020.

Imam i ja susjeda koji prevozi drva. Sa dvije krntije od kamiona stvorili su ovdje u Bjelovaru malo carstvo. Šume u okolici su devastirane, drvna industrija propala pa ako netko od ovih što su se na tome obogatili biva dignutt u zrak, vjerojatno se radi o podjeli plijena...

MA
Machak
10:57 17.01.2020.

Prije će biti krađa drva....

MA
maestral
13:52 17.01.2020.

Treba provjeriti i gazdu. Možda je postavio bombu sačekušu lopovu koji mu je krao nešto s kamiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije