Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dom s kućnim ljubimcem
Povratak na članak

Vlasnici životinja imaju bolji društveni život, a djeca koja odrastaju uz pse rjeđe će razviti alergije i astmu

Životinje poboljšavaju zdravlje krvožilnog sustava i smanjuju stres ukućana u njihovom domu. Vibracije koje nastaju kad mačka prede mogu potaknuti jačanje kostiju i njihovu obnovu

Komentari 3

KE
kelab
02:54 05.09.2018.

Zivotnije su dio ljudskog' zivota, nazalost i prehrane. Nisam vegi. Meni su moji ljubimci pomogli, odnosno vratli visestruko paznju. Zivio sam jedno vrijeme u toj ameriki i redovito sam isao u trgovine i ostalo s papigom (ara) sve dok me jednom nisu, iz zasjede, izbacili nagalavacke iz trgovine (safe way). Nisam znao da ptice ne mogu u tu trgovinu (psi i macke mogu), inace ne bi mi palo na pamet da idemo zajedno. Ipak mislim da je glavni razlog taj sto je ona bila neka vrsta 'star' kad se pojavi i rastresala namjestenike i kupce.

VL
ID
ID72
21:58 04.09.2018.

Kakve gluposti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.